Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ο Ετήσιος Χορός της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

''Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα'' Σήμερα 6.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Ξηρομέρου ( Αστακός).

διαβαστε περισσοτερα

Καλές γιορτές από το Κρεοπωλείο-Ψητοπωλείο της οικογένειας ΣΚΟΥΤΕΡΗ

Στην Καραΐσκου 163(Πλατεία Τερψιθέας,Πειραιάς)θα βρείτε τη νέα μας επιχείρηση,Κρεοπωλείο-Ψητοπωλείο, με κρέατα ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ!!!

Καλές Γιορτές με υγεία!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:210 4282428
διαβαστε περισσοτερα

Το pharmacy295 βραβεύτηκε ως το καλύτερο online φαρμακείο της χρονιάς.

Το Pharmacy295 βραβεύτηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, ως το καλύτερο online φαρμακείο, στα e-volution awards 2020.
Σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Boussias Communications, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens, εκατοντάδες στελέχη από το χώρο του e-commerce, επιβράβευσαν τους καλύτερους της χρονιάς στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν.
Το Pharmacy295 κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να ξεχωρίσει, ανάμεσα σε κορυφαία καταστήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, κερδίζοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best in Beauty, Ηealth & Pharma!
Με ομαδικό πνεύμα και καλή διάθεση πετυχαίνουμε τους στόχους μας!  Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλη την ομάδα του Pharmacy295 αλλά και σε όλους τους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται καθημερινά!
Το Pharmacy 295 - Φαρμακείο Χρύση Ελένη (σύζυγος τουΑλέξη Θανασούλα



διαβαστε περισσοτερα

Με Δοξολογία και ανταλλαγή ευχών στην έδρα της θα υποδεχτεί το 2020 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, 2020 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11 το πρωί, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Αμέσως μετά και ώρα 12.15 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης θα ανταλλάξει ευχές για την Πρωτοχρονιά στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος).
Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................