Αύριο Κυριακή το εξάμηνο μνημόσυνο του Δημήτρη Κοθρούλα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. τελούμε  ΕΞΑΜΗΝΟ μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ( Παναγία Παντάνασσα), πλατεία Μοναστηρακίου, Αθήνα, για την ανάπαυση της ψυχής του Πολυαγαπημένου μας,μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας,
Δημητρίου Θεοδώρου Κοθρούλα
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ. ΑΎΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΉ Ή. ΦΩΤΑΓΏΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟΥ ΔΈΝΤΡΟΥ

Το Δημοτικό Κοινοτικό Συμβούλιο, η Πρόεδρος και η Κοινωφελής Επιχείρηση, σας προσκαλούμε στην πλατεία μας στον Αστακό την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. θα υπάρχει παιδική χορωδία με μέριμνα του Συλλόγου γυναικών και θα προσφέρουμε γλυκά.
Σας περιμένουμε όλους να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε ευχές!!
Η Πρόεδρος Αρετή Γριτσίπη
διαβαστε περισσοτερα

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ -20-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020....ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ




ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 31/12/2019 ΣΤΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.694 577 4595
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου.

Αστακός, 13.12.2019 Αριθ. Πρωτ.: 10733 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την δέκατη έβδομη (17η) του μηνός Δεκεμβρίου 2019, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Sugar Mama.... Σπιτικές γεύσεις & η Αρετή Κολώνια σας εύχονται καλές γιορτές

Απολαύστε και τις φετινές γιορτές ,σπιτικές γεύσεις ,  χειροποίητες νόστιμες γλυκές και αλμυρές  φτιαγμένες με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά  και με μεράκι από την συγχωριανή μας Αρετή Κολώνια. 
''sugar Mama'' στου Ζωγράφου.

Σ.Μ 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................