Εγκαίνια καταστήματος Lobster στην παραλία Αστακού .ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Lobster άλλαξε χώρο και σας καλωσορίζει σε ένα νέο, άνετο και φιλικό περιβάλλον, όπου σας εγγυάται άριστη ποιότητα και απόλαυση στον καφέ, το γλυκό και το φαγητό σας!
διαβαστε περισσοτερα

Δόθηκε λύση για την μεταφορά των εκπαιδευόμενων στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει την μεταφορά ατόμων με αναπηρία στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και στο Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα (παράρτημα Αγρινίου και Μεσολογγίου). Πρόκειται για δρομολόγια συνολικού προϋπολογισμού περίπου 65.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 15/12/2019 η γενική συνέλευση για τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου Τα Κόροντα !!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ             “Τα Κόροντα”,  Πατησίων 5, 4ος όροφος, 10431  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου “Τα Κόροντα”, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει στις 15/12/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝ.ΣΥ. (Πατησίων 5, 4ος ορ.), όπου θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. από τις 17/12/2018 μέχρι 15/12/2019. 2. Προγραμματισμός δράσης για το νέο έτος. Αν δεν υπάρξει απαρτία τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν στις 18/12/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στον ίδιο τόπο. 
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας
Ταξιάρχης Σάββας                            Καλλιρρόη Γεωργούλα

διαβαστε περισσοτερα
Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αστακό από μαθητές, με την συνδρομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αστακό από μαθητές, με την συνδρομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Σήμερα Πέμπτη 12/12/2019 και ώρα 11:30 π.μ., στην άγκυρα στην παραλία του Αστακού, τα γαλλόφωνα τμήματα της Ε ´και ΣΤ του Δημοτικού Σχολείου Αστακού, στολίζουν το δέντρο των Χριστουγέννων με τη συνδρομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................