''ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ'' Κάλεσμα σε συνάντηση Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αστακού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μετά την συνάντηση που είχαμε σήμερα στην αίθουσα του Δημαρχείου με θέμα ''ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ''

Σας καλούμε αύριο Δευτέρα 2-12-19 στις 3:30 το μεσημέρι στην πλατεία Αστακού προκειμένου να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε τις προτάσεις μας ,να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας και σύντομα να καμαρώνουμε για το αποτέλεσμα !!! Εκπρόσωποι συλλόγων ,φορέων και πολίτες του τόπου μας που έδωσαν σήμερα το παρόν αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν σήμερα καλούνται να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια . Πολλές οι ιδέες πολλές οι προτάσεις και η διάθεση μεγάλη ώστε να δούμε σύντομα ένα μέρος καθαρό και όμορφο όπως του αξίζει Να μη λείπει κανείς! Ελάτε να κάνουμε την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε !
διαβαστε περισσοτερα

Κτηματολόγιο: Έρχονται κλιμακωτά πρόστιμα - Ένα στα δύο ακίνητα δεν δηλώθηκαν

Οι ιδιοκτήτες που δε συμμετείχαν στη διαδικασία συλλογής δηλώσεων, αναμένεται από τη νέα χρονιά να βρεθούν αντιμέτωποι με κλιμακωτά πρόστιμα, καθώς περίπου 1 στους 2 ιδιοκτήτες των περιοχών που η προθεσμία εξέπνευσε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, δεν ήταν συνεπής.
Για περίπου δύο μήνες, «τρέχει» άτυπη παράταση από το Κτηματολόγιο, περίπου 2 μηνών, για την κατάθεση των αιτήσεων και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Αρκετοί είναι οι πολίτες που έκλεισαν «ραντεβού» για να αποφύγουν τις ουρές και να συλλέξουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Εξαιρετική παρουσία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ στους διασυλλογικούς αγώνες KICK BOXING στα Ιωάννινα

Διασυλλογικοί Αγώνες KICK BOXING σήμερα Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα..
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συμμετείχε με τους αθλητές :
ΧΡΟΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ..
Τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές για την άψογη παρουσία και απόδοση..
Ευχαριστούμε τον διοργανωτή Σύλλογο ΑΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την πρόσκληση όπως επίσης και τους αντιπάλους (στο Ριγκ) για την έκβαση των αγώνων..

Γιώργος Μαρίνος







διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................