ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ. την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ. την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Αστακός 11 / 11 / 2019 Αρ. πρωτ.: 9648 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Προς: Τα τακτικά μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ως Πίνακας Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΡΙΘ. 8 / 2019 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτικό Συμβούλιο την δεκάτη τρίτη (13η) του μηνός Νοεμβρίου, έτους 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα : · Χορήγηση άδειας κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για οικοδομικές εργασίες. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 1. Σ. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ 2. Χ. ΚΟΛΟΒΟΣ 3. Θ. ΛΙΒΑΝΗΣ 4. Κ. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ 5. Π. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπελιωτών " Η Αγράμπελη "

Από.agrampelonewsΌπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 10/11/2019.Με απόφαση των εκλεγμένων μελών το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:......
Πρόεδρος: ​        Μπολίκας Δημήτριος του Στεφάνου
Αντιπρόεδρος: ​ Φέρρα Παρασκευή του Ξενοφών
Γραμματέας:     Μπολίκα Αμαλία του Βασιλείου
Αν. Γραμματέας: ​Μπαμπάνης Κωνσταντίνος του Ελευθερίου
Ταμίας:​ Νταγιάντα Αναστασία του Ευθυμίου
Έφορος εκδηλώσεων: Μπαμπάνης Βασίλειος του Ιωάννη
Υπέυθυνος Αθλητικών δραστηριοτήτων : Ζαχάκης Παναγιώτης του Χρήστου
Μέλη :
​​ Κουλπούζης Λάζαρος του Σταύρου
​​ Μπαμπάνης Ευάγγελος του Πέτρου
​​ Μπαμπάνης Θανάσης του Μιχαήλ Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής: Αποστόλου Ευστάθιος του Θεοδώρου
Φέρρας Γεώργιος του Ξενοφών xiromeritis.
Μπαμπίνη ΙΝ...Καλή δύναμη καλή επιτυχία 
διαβαστε περισσοτερα

Υπερδιπλασιάζονται οι πόροι και οι θέσεις δικαιούχων για παιδικούς σταθμούς στη Δυτική Ελλάδα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη εγκρίθηκε επιπλέον χρηματοδότηση για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το σχολικό έτος 2019-2020», προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες των οικογενειών της Δυτικής Ελλάδας.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΝ 15.11.2019 ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Δέκατη Πέμπτη (15η) του Μηνός Νοεμβρίου του έτους 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού), για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (13/11-11-2019) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το μεσημέρι της Τρίτης 12-11-2019 μέχρι και την Πέμπτη 14-11-2019 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει νέα επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι της Τρίτης 12 Νοεμβρίου και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.
Α. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες:
διαβαστε περισσοτερα

Πρωτιά του Θανάση Παπαθανάση στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας

Πρωτιά του Θανάση Παπαθανάση Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπροέδρου του Πανευρωπαϊκης Ένωσης Φαρμακοποιών στις Αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.
Οι συνδυασμοί για την Αντιπροσωπεία στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο έλαβαν:
διαβαστε περισσοτερα

Καρακώστας Στρατής: Ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής kick boxing

Το μέλλον του ανήκει!!! O Ξηρομερίτης (Φυτείες) αθλητής Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ KAKARELIS
Με εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με εγκατάλειψη του αντιπάλου στον 2ο γύρο για τον αθλητή μας Καρακώστα Στρατή σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση!!! 
Ο αθλητής μας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση βγάζοντας πολύ καλή τεχνική δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει!!!
Συγχαρητήρια Στρατή 



FIGHT CLUB KAKARELIS!!! 

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ:Για τον θάνατο της Σπουδαίας Ερμηνεύτριας Σωτηρίας Λεονάρδου

Μια σπουδαία γυναίκα του Ελληνικού Πολιτισμού έφυγε από κοντά μας . Η Σωτηρία Λεονάρδου .!!!!! Καλό σου ταξίδι Σωτηρία . Και τίποτα άλλο να μην είχες κάνει στην ζωή σου , στην οποία είχες κάνει πολλά σπουδαία και μόνο η μοναδική –αξεπέραστη και ανεπανάληπτη ερμηνεία σου σε αυτό το τραγούδι: Καίγομαι –καίγομαι ρίξε κι ‘ άλλο λάδι στην φωτιά , σε πέρασε στην Αθανασία του Ελληνικού Πολιτισμού .!!!!! Με απέραντο σεβασμό και θλίψη .

διαβαστε περισσοτερα

Υπέροχη η εκδρομή του Συλλόγου Μπαμπίνης στο Πήλιο(φωτο-βιντεο)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου!!! Άλλη μια εκδρομή πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας , αυτή τη φορά στο Πήλιο Τα αξιοθέατα που είδαμε είμαι σίγουρη ότι θα μείνουν σε όλους αξέχαστα!!!!!!!!!!! Η παρέα μας κι αυτή τη φορά υπέροχη!!!!!!Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα, ξεχαστήκαμε , νοιώσαμε, απολαύσαμε, ζήσαμε όμορφες στιγμές . Οφείλουμε λοιπόν ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά και ήρθαν στη συντροφιά μας. θέλουμε να πιστεύουμε ότι απ την πλευρά του Συλλόγου μας πράξαμε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί κι αυτή η εκδρομή και να μείνει αξέχαστη. Σ αυτούς τούς πολύ δύσκολους καιρούς ,μοναδική επιθυμία της Διοίκησης είναι μέσα από οικονομικά και όσο το δυνατόν πιο προσιτά πακέτα ,να δίδετε η ευκαιρία σε όλο και περισσότερα μέλη μας να συμμετέχουν και πραγματικά το έχουμε πετύχει γιατί κάθε φορά η παρέα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Για αλλη μια φορά ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!!!!!…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................