Δυναμική παρουσία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ σε φιλικό πρωτάθλημα στην Πάτρα

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την εξέλιξη των μαθητών μας βρεθήκαμε σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα Πατρών όπου Συμμετείχαμε σε φιλικό πρωτάθλημα..
Ήταν αγώνες εμπειρίας και γνωριμίας με την αγωνιστική πλευρά του αθλήματος για τους μικρούς του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην πρόκληση πραγματοποιώντας δυναμική παρουσία..!!
Συμμετείχαν Σύλλογοι από την Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και Ιονια νησιά Καλεσμένοι των Δασκάλων ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ οι οποίοι ήταν οι διοργανωτές αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης...
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τους διοργανωτές και τους Συλλόγους για την συνεργασία...
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές μου για την απόδοση και την αφοσίωση τους,και ακόμη ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία μας..
Συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ οι οποιες σε ρόλο βοηθού καθοδήγησαν τους μικρούς του Κ…
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτες Μαραθωνοδρόμοι στο 37ο αυθεντικό Μαραθώνιο

Με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι .Μπαμπινιώτες δρομείς δοκίμασαν της δυνάμεις τους και τα κατάφεραν αφού τερμάτισαν  στο 37ο αυθεντικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα  στην Αθήνα .
Και έζησαν από κοντά την εμπειρία της μοναδικής αθλητικής διοργάνωσης .
Λευτέρης Κ. Ζαρκαδούλας  ο Βλάσης Χρυσικός στα 42 χιλιόμετρα
διαβαστε περισσοτερα

Αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Αστακού-Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Α Ν Α Κ Ο Ι ΝΩ Σ Η
Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού διοργανώνει αιμοδοσία στο Κ.Υ. Αστακού την Δευτέρα 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 από 4.30μ.μ. έως 8.00 μ.μ
διαβαστε περισσοτερα

Δυνατή αγωνιστική Συνάντηση για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ στο Ταεκβοντο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο Παναιτώλιο.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την βελτίωση των μαθητών μας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως εν'οψη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΈΛΛΟΥ συναντηθήκαμε Καλεσμένοι της ΠΥΓΜΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ με τους φιλικούς Συλλόγους ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ πραγματοποιώντας μια όμορφη και ταυτόχρονα δυναμική αγωνιστική Συνάντηση.
Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το αγωνιστικό μας επίπεδο που θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας..
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και για την άψογη όπως κάθε φορά συνεργασία τους Δασκάλους και τους μαθητές που συμμετείχαν..
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή Αντάμωση στο πανελλήνιο..!!
Την Κυριακή συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με τους μικρούς μαθητές, σε διασυλλογικό φιλικό πρωτάθλημα στην Πάτρα..

Γιώργος Μαρίνος

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................