Παρουσίαση βιβλίου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ: ''Ακαρνανικόν Αρχείον '' στην ΑΘΗΝΑ - Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και η εφημερίδα "Αιτωλοακαρνανική", παρουσιάζουν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.30μ.μ στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στη Στοά του ΒιβλίουΠεσμαζόγλου 5 και Σταδίου (Αρσάκειο Μέγαρο), Αθήνα, το βιβλίο του συμπατριώτη μας Γιώργου Φερεντίνου, καθηγητή-ιστορικού από το Θύρρειο Βόνιτσας, με τίτλο: "Ακαρνανικόν Αρχείον".........
διαβαστε περισσοτερα

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Π.Ε.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 07/11/2019)

Η σύνθεση του συνδιασμού Σ. Κωνσταντάρα

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΛΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΟΡΛΩΦ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΣΒΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

ΓΚΡΙΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΚΑΡΤΣΙΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΦΩΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



διαβαστε περισσοτερα

Ενημέρωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης για το πρόγραμμα της εκδρομής στο Πήλιο! 9-10/11

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Σάββατο 9/11 αναχωρούμε από το το σταθμό της Δάφνης στις 7 ώρα και από την Ομόνοια στις 7.30
Με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη στο Βόλο για να απολαύσουμε τον καφέ μας ή το μεσημέριανο φαγητό στα περίφημα τσιπούραδικα. 
Αναχώρηση για τη ΜΑΚΡΙΝΊΤΣΑ για να απολαύσουμε τον καφέ μας από την υπέροχη θέα από το <<μπαλκόνι του Πηλίου >>Το τιμητικό αυτό σχόλιο χρησιμοποίησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1934 για τη Μακρινίτσα.
Το απογευματάκι αναχωρούμε για την γραφική Πορταριά! Ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου, αλλά και ολόκληρης της χώρας.
 Η Πορταριά  την ατμόσφαιρα του αυθεντικού Πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου. Σχετική παραμονή για βόλτα.! Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στα ΧΑΝΙΑ με την απίστευτη θέα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση,και το βραδάκι προαιρετικά μπορούμε να πάμε για φαγητό στο χωριό διαφορετικά μπορούμε να γευματίσουμε στο ξενοδοχείο,μας που έχει εστιατόριο. Διανυκτέρευση!
Την Κυριακή 10/11 μετά…
διαβαστε περισσοτερα
Ομάδα γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου.

Ομάδα γονέων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 05:30 μ.μ., στο Λύκειο Αστακού, διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου, ομάδα γονέων για παιδιά 14 - 18 ετών, με ομιλητή τον ψυχολόγο κ. Αθανάσιο Καλογερόπουλο. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.
διαβαστε περισσοτερα
Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Ξηρομέρου.

Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Ξηρομέρου.

Αστακός, 06.11.2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06
ΤΗΛ.: 26463 60500 /46
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ.
Στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 άρθρο 110 (ΦΕΚ 73/17-5-2019 τεύχος Α'), οποίος παρατάθηκε με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α' 145/30.9.2019, ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, η 31 Δεκεμβρίου 2019. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου:
διαβαστε περισσοτερα

Ενημέρωση από την ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας για τη συλλογή ελαιόκαρπου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους Ελαιοκαλλιεργητές της περιοχής αρμοδιότητάς της, ότι έχει ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσει, αναλόγως της ποικιλίας, η διαδικασία συλλογής του ελαιόκαρπου.
διαβαστε περισσοτερα

Διάθεση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης σε Αγρίνιο και Ναύπακτο σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίαςενημερώνει τους δικαιούχους ότι, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςκαι οι εταίροι της Δήμος Αγρινίου. Δήμος Ναυπάκτου και Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίαςθα προχωρήσουν σε διανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ) (βρεφικές πάνες, καθαριστικό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων) και είδη Παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, ντοματοπολτός, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ) στους δικαιούχους ωφελούμενους.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................