¨ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ¨ τα τελευταία αντίτυπα

¨ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ¨  Ένα λεύκωμα το οποίο αποτελεί καρπό πολύχρονης εργασίας του ερευνητή λαογράφου, συγγραφέα και ποιητή Άρη Μπιτσώρη . Καλύπτουν μια περίοδο εκατό ετών καθώς και εγγράφων και ντοκουμέντων που αφορούν τη Μπαμπίνη του παρελθόντος.
Η έκδοση υποστηρίχτηκε από το blog:mpampini in.
Προλάβετε τα τελευταία αντίτυπα
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου στη Ζωή Μούτου, σύζυγο Γεωργίου, για δωρεά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                                                           ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.Κ.Δ.Α.Π. ΚΑΝΔΗΛΑΣ
Κανδήλα, 4/11/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας και κυρίως τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην κ. Ζωή Μούτου, σύζυγο Γεωργίου Μούτου, από την Κανδήλα Ξηρομέρου, για την πολύτιμη δωρεά σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αθλητικό υλικό και παιχνίδια.   Με την ευγενική τους προσφορά, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας ε
διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ:ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.& ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ. Τα δέντρα πέφτουν, μαζί και οι… μάσκες των αυτουργών!

Πέρασαν δέκα ημέρες από το ψήφισμα διαμαρτυρίας που εξέδωσε προς αρμόδιους φορείς και πολιτικούς εκπροσώπους η Τοπική Κοινότητα Πενταλόφουκαι το Σωματείο Ανάδειξης «ΑΧΕΛΩΟΣ»για την επικινδυνότητα στο άλσος Πενταλόφου και οφείλουμε να ενημερώσουμε εκ νέου τους κατοίκους και τα ΜΜΕ για την εξέλιξη του θέματος.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ/Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου του χωριού μας κος Πάνος Πετρονοκολός, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του οργανώνει  συνάντηση με τους συγχωριανούς μας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, για συζήτηση-ενημέρωση θεμάτων που απασχολούν το χωριό μας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα   της ΠΑΝ.ΣΥ ,Πατησίων 5 (στοά μεγάρου Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ-ομόνοια)4ος όροφος Αθήνα.     Καλούμαι όλους τους συγχωριανούς μας  να συμμετάσχουν στην ενημερωτική αυτή συνάντηση ώστε μαζί να χαράξουμε την πολιτική και τις ενέργειες που θα επιτρέψουν στο χωριό μας να αναπτυχθεί και να πρωταγωνιστήσει  στο Δήμο μας. εις όφελος των κατοίκων του. Σας περιμένουμε Για το κοινοτικό συμβούλιο Ο πρόεδρος Πάνος Πετρονικολός



διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιριωτών στους Δελφούς και την Αράχωβα την Κυριακή 03.11.2019.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιριωτών στους Δελφούς και την Αράχωβα την Κυριακή 03.11.2019.  Ιδιαίτερη στιγμή η συνάντηση των δύο λεωφορείων, ενός από το χωριό μας και ενός από την Αθήνα στον "ομφαλό της Γης". Καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος μας, επισκεφθήκαμε το Μουσείο των Δελφών, τον αρχαιολογικό χώρο του Μαντείου και το Αρχαίο Στάδιο. Κατόπιν αναχωρήσαμε για την γραφική Αράχωβα που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου και να περιπλανηθούμε στα όμορφα σοκάκια της.  Στη συνεχεία ακολούθησε γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Ζεμενό όπου εξελίχθηκε σε ένα απρόσμενο γλέντι με κέφι, χορό και τραγούδια έως το απόγευμα.  Το Δ.Σ.ευχαριστει όλους τους συμμετέχοντες και εύχεται εις το επανιδείν!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του συμπατριώτη μας Φίλιππου Ντόβα υπεύθυνου του Α.Ο Αθηνών στην εκδήλωση ΄Θετικές και αρνητικές συνέπειες των social media΄.

Ο Φίλιππος Ντόβας με καταγωγή από τη Βόνιτσα, βετεράνος διεθνής διαιτητής και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. ΑΘΗΝΑ, καλεί όλους τους συμπατριώτες και φιλάθλουςστην εκδήλωση "Θετικές και αρνητικές συνέπειες των social media". Που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο Θερμοπυλών 11-13 & Πειραιώς.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................