ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ. Κορυφώθηκε 0 τριήμερος εορτασμός τις ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου,,Φωτο MAKEART

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Κορυφώθηκε ο τριήμερος εορτασμός τις ανακομιδής των λειψάνων του πολιούχου του χωριού μας Αγίου Γεωργίου.Απο την 01/11/19 εως την Κυριακή 03/11/19 βρίσκονταν σε προσκύνημα τεμάχιο του Αγίου και τελούνταν καθημερινές λειτουργίες όπου πλήθος πιστών με θρησκευτική κατάνυξη επισκέφτηκαν την εκκλησία μας. Ανήμερα της γιορτής τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του ιεροκήρυκα της ιεράς μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας  αρχιμανδρίτη Μακάριου Αντωνόπουλου συλλειτουργούντος του οικείου εφημέριου πατήρ Θεοδωρου Τριάντη.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Τα ηχητικά πρακτικά του Δ.Σ. στις 18 Οκτωβρίου 2019.

ΕΝΑΡΞΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. (Αρχή-46:41). 1. Άνοιγμα Λογαριασμού Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα Ελλάδος. (46:42-54:03). 2. Ανανέωση γνωμάτευσης για την νομιμοποίηση εκπροσώπων του Δήμου στην Τράπεζα Ελλάδος. (54:04-55:36). 3. Λήψη απόφασης για την συνεργασία του Δήμου άνευ ανταλλάγματος με την 'ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ'. (55:37-1:27:47). 4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού χρήσεως 2019. (1:27:48-1:41:40). 5. Λήψη απόφασης για την σύνδεση του Λιμανιού του Πλατυγιαλίου με την Ιόνια Οδό. (1:41:41-Τέλος).
http://www.dimosxiromerou.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ :Τεστ Προετοιμασίας εν όψη αγωνιστικών υποχρεώσεων

Ένα πολύ καλό τεστ πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη σχολή του ΤΙΤΟΡΜΟΥ Στο Αγρίνιο.
ΟΙ αθλητές του ΤΙΤΟΡΜΟΥ - ΜΑΧΗΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Και ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ είχαν την ευκαιρία σε μια ωραία αγωνιστική Συνάντηση να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμαστούν για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις..
Ευχαριστώ τους Δασκάλους ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΑΜΕΤΗ ΣΩΤΉΡΗ Για την φιλοξενία και την συνεργασία μας. 

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες.

Γιώργος Μαρίνος
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (22/02-11-19) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από σήμερα Κυριακή 02-11-2019 μέχρι και την Τρίτη 05-11-2019 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-11-2019) και από τα δυτικά,που πιθανώς να συνοδεύονται πρόσκαιρα, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση βιβλίου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ: "Ακαρνανικόν Αρχείον" στην ΑΘΗΝΑ - Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και η εφημερίδα "Αιτωλοακαρνανική", παρουσιάζουν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.30μ.μ στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στη Στοά του ΒιβλίουΠεσμαζόγλου 5 και Σταδίου (Αρσάκειο Μέγαρο), Αθήνα, το βιβλίο του συμπατριώτη μας Γιώργου Φερεντίνου, καθηγητή-ιστορικού από το Θύρρειο Βόνιτσας, με τίτλο: "Ακαρνανικόν Αρχείον".........
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................