ΑΓΡΙΝΙΟ:ΚΑΦΕΝΕΙΟ ''Η ΠΙΑΤΣΑ'' (Το στέκι των Μπαμπινιωτών του Αγρινίου)

Το δικό τους στέκι ένας χώρος συνάντησης για τους Μπαμπινιώτες που ζουν  στο Αγρίνιο δεν είναι άλλο από το  ΚΑΦΕΝΕΙΟ''Η ΠΙΑΤΣΑ''του συγχωριανού μας     Σπύρου Γρίνου  του Γερασίμου που βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 62  στον Αγ. Κωνσταντίνο.
διαβαστε περισσοτερα

Rock live από τοπική μπάντα στον Αστακό 25 χρόνια μετά την πρώτη φορά

Δείτε το video:https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikos.cholis.5%2Fvideos%2F10217901871917540%2F&show_text=0&width=560

διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Διάθεση υδροφόρας για εξυπηρέτηση των δημοτών.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Διάθεση υδροφόρας για εξυπηρέτηση των δημοτών.

Αστακός, 21.10.2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Fax: 2646042531 e - mail: info@dimosxiromerou.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λόγω της προσπάθειας του συνεργείου του Δήμου για άμεση αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης, ο Δήμος, όπως και χθες, διαθέτει υδροφόρα για προμήθεια νερού στα νοικοκυριά της πόλης.  Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: - Γραμματεία Δημάρχου: 2646360520-36-46 Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

https://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα

ΣΕ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

«Κοινή η προσπάθεια για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο»
Τους δήμους Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Ναυπακτίας επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε δήμους της Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.

διαβαστε περισσοτερα

Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας στο εξωκκλήσι του Αη-Δημήτρη στη Μπαμπίνη

Θεια Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας θα τελεσθεί παραμονή της εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη στις   25 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:30 π.μ στο εξωκλήσι του Αη-Δημήτρη στη Μπαμπίνη από την οικογένεια Δημητρίου Φ Θανασούλα .

Προσκαλούμε τους συγχωριανούς & φίλους να να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου. 

Σας περιμένουμε 
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ 'ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.......' ΤΗΝ 25.10.2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Εικοστή Πέμπτη (25η)του Μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού), για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Πότε αλλάζουμε τα ρολόγια μας για τη χειμερινή ώρα

Την τελευταία Κυριακή του μήνα, στις 27 Οκτωβρίου γυρίζουν φέτος τα ρολόγια στην χειμερινή ώρα. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου στις 4 π.μ., οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω. Η επόμενη αλλαγή ώρας θα είναι τον Μάρτιο του 2020. Η κατάσταση ωστόσο στο θέμα παραμένει συγκεχυμένη όσον αφορά στο μέλλον. Είναι σίγουρο ότι αλλαγή θα γίνει και τον Οκτώβριο του 2020 και πιθανότατα τον Μάρτιο του 2021. Και αυτό διότι η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει αποφασίσει την κατάργηση της αλλαγής ώρας το 2021 και οι χώρες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να κρατήσουν τη χειμερινή ή τη θερινή ώρα. https://www.aftodioikisi.gr
διαβαστε περισσοτερα

Μουσική βραδιά το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Giannis Village διοργανώνει ο Σύλλογος Χοβολιοτών Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη, Μ. Σαλμά, η «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στο Αγρίνιο

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, επί της οδού Σμύρνης στο Αγρίνιο (κάτωθι του επιμελητηρίου) η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Π. Μυλωνάς», με τη στήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................