Εργασίες καθαρισμού χειμάρρου στον Βάρνακα

Σημαντική παρέμβαση Καθαρισμού  (ξεμπάζωμα)του χειμάρρου του Βάρνακα από μηχάνημα της Π .Δ. Ε μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου.

διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Αποκατάσταση ζημιών ύδρευσης

Εκτεταμένες παρεμβάσεις για την  αποκατάσταση ζημιών ύδρευσης προέβη συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου σε διάφορα σημεία της Τ/Κ Βασιλόπουλου ,όπως μας ενημερώνει  με ανάρτησή του ο πρόεδρος Πάνος Πετρονικολός
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14/10 το φιλικό παιχνίδι Παλαιμάχων Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

- Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πολλές συγκινήσεις πριν την έναρξη και κατά την διεξαγωγή του αγώνα. Για την ιστορία το σκορ ήταν 3-2. Ακόμη οι παλαίμαχοι τις Α.Ε.Κ έδωσαν μια αναμνηστική φανέλα στον πρώην Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Καραμπελούση
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Μανδέλο που αποδέχθηκε την πρόσκληση να παίξει με τους παλαίμαχους της Α.Ε.Κ.
Ακολούθησε και 3ο ημίχρονο

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Μασαλής

διαβαστε περισσοτερα

«Δίπλα» στην Συντονιστική Ομάδα Βάλτου ο δήμαρχος Αμφιλοχίας

Από agrinionews Γράφει ο Απόστολος Κων. Καρακώστας Με την συντονίστρια του πολιτιστικού προγράμματος «Βάλτος & Επανάσταση», Παρθενία Χαρίτου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας, το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για όσα έχουν ήδη γίνει αλλά και ο προγραμματισμός για τα ακόμη περισσότερα που απαιτούνται ώστε το 2021 να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Ιστορίας του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Μετατροπή κλαδιών και φύλλων σε λίπασμα(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις δράσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Μετατροπή κλαδιών και φύλλων που προέκυψαν από το κλάδεμα των δένδρων σε λίπασμα. Πρέπει να αναπτύξουμε παρόμοιες δράσεις και όχι μόνο με τη συμβουλή επιστημόνων για το περιβάλλον που είναι τόσο επίκαιρο και επιβεβλημένο πλέον για το υπόλοιπο πιθανόν της « ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ» Με τη συμβουλή και παρότρυνση του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αρετή Γριτσίπη
VIDEO

διαβαστε περισσοτερα

Ανταπόκριση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης στο κάλεσμα του προέδρου της Τ/Κ Μπαμπίνης, Θεόδωρου Ζαρκαδούλα, για το βάψιμο του εξωτερικού χώρου της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης« Χριστόδουλος Παμπλέκης», ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα μέσα από το διαδικτυακό μπλοκ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ, συνηγορεί στην προσπάθεια του προέδρου της Τ/Κ Μπαμπίνης, Θεόδωρου Ζαρκαδούλα, για το βάψιμο του εξωτερικού χώρου της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. 

Συγχαίρει τους δύο συγχωριανούς μας, τον πρόεδρο και τον Νίκο Μπάκα αντίστοιχα, για την εθελοντική εργασία τους και καλεί τα μέλη του να συνδράμουν στην προσπάθεια τους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε από τα μικρά αποθέματα του ταμείου, να προσφέρει 60 κιλά χρώματα.
14-10-2019 Το Δ.Σ



διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................