«Πλημμύρισε» ο δρόμος ΑΕΤΟΣ -ΜΠΑΜΠΙΝΗ από τη βροχή - [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Βροχή που πλήττει από χθες τις βραδυνές ώρες το κεντρικό Ξηρόμερο, έχει μετατρέψει τον επαρχιακό δρόμο Αετός -Μπαμπίνη σε ποτάμι. Ο δρόμος κατακλύστηκε από τα νερά και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ που τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι.... xiromeronews
διαβαστε περισσοτερα

Συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Στη σύσταση και συγκρότηση Επιτροπών προχώρησε σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κατά την τακτική του συνεδρίαση. Συγκεκριμένα, οι παρατάξεις ενέκριναν κατά πλειοψηφία: «Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας» με Πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας Λάμπρο Δημητρογιάννηκαι τακτικά – αναπληρωματικά μέλη:
διαβαστε περισσοτερα

Παρέμβαση του Δήμου Ξηρομέρου στον δρόμο Αρχοντοχώρι - Παναγούλα - Βάρνακα.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε από νωρίς σήμερα το πρωί στην Δ.Ε. Αλυζίας, δημιούργησε προβλήματα σε ορισμένα σημεία στον δρόμο Αρχοντοχώρι - Παναγούλα - Βάρνακα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να περάσει το μαθητικό λεωφορείο.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ν. Φαρμάκης: «Είμαστε απέναντι σε δύο μέτωπα: Στην κλιματική αλλαγή και στο έλλειμμα υποδομών πολλών ετών»


Στις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας που αντιμετώπισαν πλημμυρικά φαινόμενα  από την κακοκαιρία, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, επικεφαλής κλιμακίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που κινητοποιήθηκε άμεσα για να συνδράμει τις προσπάθειες των δήμων και των πολιτών.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗTΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ/ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Την πρώτη τακτική συνεδρίαση πραγματοποίησε το νέο εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο του χωριού μας. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό. Τα θέματα προς συζήτηση ήταν τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Αστακός σήμερα με ισχυρή βροχόπτωση και διακοπές (φωτορεπορτάζ Τζένη Παπαδημητρίου)

ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2 0 1 9
Ισχυρή βροχόπτωση  σήμερα  τον Αστακό τα έντονα καιρικά φαινόμενα έφεραν και διακοπή  ρεύματος   σε όλα τα χωριά του Δήμου.BLACK AUT(Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση τη διακοπή τουηλεκτρικού ρεύματος)

διαβαστε περισσοτερα

Ποδηλατική διαδρομή από την Πάλαιρο ως τον Μύτικα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Μία ακόμη ποδηλατική διαδρομή σε Πάλαιρο - Μύτικα διοργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «MEDCYCLETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό» που χρηματοδοτείται από το διακρατικό πρόγραμμα Interreg Med 2014-2020.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ :ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ

Αξιόλογη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα με κύρια χαρακτηριστικά τις δυνατές βροχές και καταιγίδες, τις πιθανές χαλαζοπτώσεις και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην κεντρική και την βόρεια Ελλάδα.  ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρούτης ΕΜΥ/ΕΜΚ (19/2019) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 3 και μέχρι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019. Σύμφωνα με αυτό:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................