* ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την κήρυξη της επανάστασης του 1821

Προς Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Λύρο Κώστα
Πρόεδρο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόεδρο και μέλη Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Μεσολόγγι και 2021
Μια ενδεχόμενη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η προετοιμασία για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την κήρυξη της επανάστασης του 1821 έχει ήδη ξεκινήσει, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Η κυβέρνηση ορθώς έθεσε ως βασική της προτεραιότητα τον εορτασμό των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης. Πιστεύω πως κάθε κυβέρνηση αναλόγως θα έπραττε. Όσον αφορά το περιεχόμενο που επιδιώκει να προσδώσει σε αυτό τον εορτασμό, θα αναφερθώ διεξοδικά σε επόμενο κείμενο μου.
διαβαστε περισσοτερα
Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Λιμενάρχη Μεσολογγίου.

Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Λιμενάρχη Μεσολογγίου.

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα στο γραφείο του στον Αστακό, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, με τον Λιμενάρχη Μεσολογγίου κο Νεκτάριο Μηλιάδη. Συζήτησαν θέματα που άπτονται της ευθύνης του Λιμεναρχείου όσον αφορά τον Αστακό, θέματα λειτουργίας του λιμένα Αστακού, θέματα ασφαλείας και ευταξίας στην χερσαία ζώνη του λιμένα Αστακού, λαθρομετανάστευσης κ.α.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. 28-29-30 Σεπτεμβρίου 2019 'ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ'

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας& Λευκάδος -ο Δήμος Αγρινίου & η Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο 
Σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις  τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς στις 28,29 & 30 Σεπτεμβρίου 2019 με γενικό θέμα: 
"ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ"
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ» ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Διορθώνουμε τα λάθη του χθες, σχεδιάζουμε το αύριο»

Ένα σοβαρό εμπόδιο για την υλοποίηση σημαντικών έργων που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης ή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων και τα οποία κινδύνευαν να «χαθούν» - μαζί με τους αντίστοιχους πόρους - για τους δήμους της Δυτικής Ελλάδας, ξεπεράστηκε μετά από απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα χωροταξίας, Δημητρίου Οικονόμου. Σύμφωνα με την απόφαση (Αρθ. ΦΕΚ 3537, 20-9-20019): «Εφόσον αξιόλογο τεχνικό έργο, κατά τις παραπάνω παραγράφους, ή και μελέτη του εντάσσονται για χρηματοδότηση σε στρατηγικές Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων ή Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, εξαιρείται από την υποχρέωση διενέργειας αρχιτεκτονικού διαγωνισμού».
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 1η συγκαίντρωση της ανδρικής ομάδας πέμπτη 26/9 στο Δ.Α.Κ .ΑΣΤΑΚΟΥ

.










.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................