Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου:Δωρεά βιβλίων στο Δημοτικό σχολείο Χρυσοβίτσας από τη Σοφία Παπαζώη-Παπαντώνη

Η Σοφία Παπαζώη-Παπαντώνη , μέλος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων " Τα Κόροντα " , δώρησε στο Δημοτικό σχολείο Χρυσοβίτσας μια σειρά βιβλίων όπως: την 28τομη εγκυκλοπαίδεια " ΔΟΜΗ " και το 6τομο λεξικό της καθώς και αναγνωστικά του Δημοτικού σχολείου παρελθόντων ετών.  Η δωρεά αυτή είναι μια πράξη ευγνωμοσύνης προς το σχολείο από το οποίο πήρε τις βασικές γνώσεις. 
διαβαστε περισσοτερα

Ο συμπατριώτης μας Στάθης Πολύζος στην εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου πεδίου(Σάββατο 28/9)

.




.
διαβαστε περισσοτερα

Δημοπράτηση της μελέτης και ανακήρυξη αναδόχου εκπόνησης της, για την παράκαμψη Μπαμπίνης και Αρχοντοχωρίου.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS
Μετά την παράδοση τον Αύγουστο του 2018 του οδικού τμήματος 9,2 χιλιομέτρων Κουβαράς - Μπαμπίνη (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε ότι η πολιτική βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι να συνεχιστεί αυτός ο δρόμος προς Αετό, Αρχοντοχώρι και Μύτικα.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ Μνήμες: Τιμητικό μνημόσυνο στο δάσκαλο Ευστάθιο Γιαννακόπουλο από τους μαθητές του ( 15Μαρτίου 1959)

.




.
διαβαστε περισσοτερα

Αρχίζει από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 ο ψεκασμός δακοκτονίας στη Δημοτική Κοινότητα Μεσολογγίου

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνειότι από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 θα αρχίσει ψεκασμός ελαιώνων στο πλαίσιο του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον Δάκο της ελιάς έτους 2019 στη Δημοτική Κοινότητα Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (18/2019), που εκδόθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, ισχύει από σήμερα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-09-2019), δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αναφέρει τα εξής:


Πρόσκαιρη μεταβολήθα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) και από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδεςκατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσειςκαι ισχυρούς ανέμους. Συγκεκριμένα :
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Ιωάννης ο Μαχαλιώτης

Το εξωκλήσι των Φυτειών-Μαχαλάς που υπάρχει στην είσοδο του χωριού  είναι αφιερωμένο το όνομά του.
Ο Άγιος που έζησε στο χωριό Μαχαλάς -
 Η ιστορία του.
διαβαστε περισσοτερα

Φθινοπωρινή Ισημερία

Αστρονομικό φαινόμενο, κατά το οποίο η ημέρα και η νύχτα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια. Συμπίπτει πάντα με την 22α ή 23η Σεπτεμβρίου (23 Σεπτεμβρίου το 2019).

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Περιφερειακό Δίκτυο Τουρισμού στη Ναύπακτο συγκεντρώνει και αξιολογεί τις εμπειρίες των επισκεπτών

Συνάντηση εργασίας για τη συγκρότηση του Περιφερειακού Δικτύου Τουρισμού(Regional Network) στη Ναύπακτο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «CI-NOVATEC - Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα-Customer Intelligence for inNOVAtive Tourism ECosystems». Οι συμμετέχοντες έχουν κληθεί να προσέλθουν στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Ναυπακτίας, στην πλατεία Λιμένος .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................