ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Χρώματα του Φθινοπώρου

Χρώματα και εικόνες του Φθινοπώρου σε υπέροχες φωτογραφίες από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.

διαβαστε περισσοτερα

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία

Συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, είχε σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μεσολόγγι, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής ΑνάπτυξηςΘεόδωρος Βασιλόπουλος,στο πλαίσιο των επαφών μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
διαβαστε περισσοτερα

Στην παρουσίαση του Τμήματος της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, παρευρέθηκε σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά,

Συνοδοιπόρος και διαρκής αρωγός στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Στην παρουσίαση του Τμήματος της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, παρευρέθηκε σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που προσφέρει στην κοινωνία η ΕΛΕΠΑΠ και ειδικότερα το Παράρτημα Αγρινίου. «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ για την παρουσίαση του Τμήματος της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης. Όλοι οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ, οι γονείς, αλλά κυρίως τα παιδιά, μας δίνετε καθημερινά μαθήματα ζωής. Το έργο σας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο» τόνισε κατά τον χαιρετισμό της η κα. Σαλμά, τονίζονταςτην πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να είναι συνοδοιπόρος και διαρκής αρωγός στην προσπάθεια που γίνεταικαι πρόσθεσε: «Έχετε αποδείξει ότι αποτελείτε ένα ζωντανό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής, με σπουδαία κοινωνική και εκπαιδευτική δράση, η οποία εξελίσσεται συνεχώς. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα ε…
διαβαστε περισσοτερα

Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία‎:Παρουσίαση Επετειακού Βιβλίου ΠΑΝΣΥ...ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝ.ΣΥ
Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ)με αφορμή τα 30 χρόνια παρουσίας της στον πολιτιστικό χάρτη του νομού μας, εξέδωσε το επετειακό της βιβλίο με τίτλο:
ΠΑΝ.ΣΥ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ(1989-2019)


διαβαστε περισσοτερα

Φθινοπώριασε τα χελιδόνια ετοιμάζονται να αποδημήσουν(φωτο)

Φθινοπώριασε τα χελιδόνια ετοιμάζονται να αποδημήσουν να μας αφήσουν  για άλλους τόπους ποιο ζεστούς .

διαβαστε περισσοτερα

Μονοήμερη Εκδρομή του Συλλόγου Απανταχού Παλαιριωτών η ''Κεχροπούλα σε Μυκήνες - Ναύπλιο

διαβαστε περισσοτερα

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ στην 84η ΔΕΘ

Περισσότεροι από 48 εκθέτες – παραγωγοί από τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐαςκαι Ηλείαςπαρουσίασαν στην 84ηΔΕΘ τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα που παράγονται στη Δυτική Ελλάδα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................