Οι Αντιπεριφερειάρχες και Βοηθοί Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με έμφαση στους τομείς που η Δυτική Ελλάδα διαθέτει μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και με στόχο την εμπέδωση νέων ρυθμών στην παραγωγή έργου της Περιφέρειας, οΠεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,Νεκτάριος Φαρμάκης, ανακοινώνει το διοικητικό σχήμα της νέας Περιφερειακής Αρχής. Αυτό είναι: ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ:

διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Σπύρος Κυριαζής

Έφυγε σήμερα από ζωή ο συγχωριανός μας  Σπύρος Κυριαζής  σε ηλικία 97 ετών ,εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Για την  εξόδιος ακολουθία θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη ανάρτηση

Καλό ταξίδι Μπαρπα Σπύρο
διαβαστε περισσοτερα

Περισσότερες φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου.(φωτο Χρήστος Μπόνης)

διαβαστε περισσοτερα

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Παπαδόπουλος νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας – Εκλέχτηκε η νέα Οικονομική Επιτροπή

Ο Παναγιώτης (Τάκης)  Παπαδόπουλοςεξελέγη νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας έπειτα από την πρόταση που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης εκ μέρους του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή». Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγη οΔημήτριος Δριβίλας, που υποδείχθηκε από τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», ενώ Γραμματέας του Σώματος αναδείχθηκε η Ευθυμία Γρίνου που προτάθηκε από την παράταξη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά».  Η εκλογή προεδρείου πραγματοποιήθηκε το πρωϊ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα. Προηγήθηκε ψηφοφορία των παρατάξεων για κάθε υποψήφιο που πρότειναν και εν συνεχεία τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σύνολο των μελών του Σώματος.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................