ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά τους:  Νικόλαο Καραγιάννη, Κατερίνα Καββαδία, Χριστίνα Καπάντζου, Ανθή Καλλίνικου και Ελευθερία Γεραφέντη  για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων με την έκθεση ζωγραφικής και δημιουργιώνπου παρουσίασαν στο Στέκι του συλλόγου μας. Τις κυρίες Βαγιούλα Τζαχρήστα, Ελένη Γαλάνη, Λαμπρινή Τζαχρήστα και Χριστίνα Κουτσομπίνα για την συμμετοχή τους με την έκθεση Αγιογραφίας. Καθώς  και τον Τάκη Μπαμπούρη για την έκθεση φωτογραφίαςμε αφιέρωμα στον Αντώνη Πόλκα. Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν στο στέκι μας και τίμησαν με την παρουσία τους τους εκθέτες μας και τον Σύλλογό μας. Με εκτίμηση Το Δ.Σ.

διαβαστε περισσοτερα

Συγχαρητήριο Μήνυμα του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο  νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου  Γιάννης  Τριανταφυλλάκης,  με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Συνεδριάζει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, την εκλογή προεδρείου του Σώματος και την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, συνεδριάζει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11 π.μ το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής) στην Πάτρα, έπειτα από πρόσκληση της πρώτης σε σταυρούς εκλεγείσας περιφερειακής συμβούλου (από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας) Μαρίας Σαλμά. 
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάραςέκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Της Μπαμπίνης τα παιδιά σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

              Της Μπαμπίνης τα παιδιά σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
Βασίλης Θανασούλας του  Αλέξη: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ (Σειρά επιτυχίας 12)
Χρήστος .Κ.Μασαλής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Σειρά επιτυχίας 4)
Μαρία Α.Μασσαλή:ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΟ 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................