ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :Oρκωμοσίας του Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου

Αστακός 17.8.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και των μελών του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας και των μελών των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα  18.30,στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης





διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση του προέδρου Τ/Κ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ

Αγαπητοί συγχωριανοί & φίλοι της Μπαμπίνης στη προσπάθειά μας να βάψουμε εξωτερικά την εκκλησία του χωριού μας Άγιο Νικόλαο θα ήθελα οποίος επιθυμεί  να συνδράμει οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό για την αγορά υλικών καθαρισμού-χρώματα -τοποθέτηση υδρορροών .
Σας ευχαριστώ πολύ
Την όλη εργασία θα είναι δωρεά από τον Νικόλαο Μπάκα και από εμου του ιδίου.

Πληρ: Ζαρκαδούλας Θεόδωρος 6948 934533

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Θ αναρτηθεί στο ίντερνετ και σε ανακοινώσεις στο χωριό η συμμετοχή σας .
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλο παραδοσιακό γλέντι πραγματοποιήθηκε στις Φυτείες Ξηρομέρου με την Αρετή Κετιμέ

Μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 16 Αυγούστου στις Φυτείες Ξηρομέρου από τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Φυτειών "Ακαρνανικό Φως"στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου "Αύγουστος 2019".  Συμμετείχαν  οι: Αρετή Κετιμέ (τραγούδι) Βαγγέλης Ντζούφρας( τραγούδι- λαούτο) Γιώργος Αγγελόπουλος (τραγούδι) Χρήστος Χάρης (κλαρίνο) Παναγιώτης Καμζέλας (βιολί) Βασίλης Σκουμάντζος (κρουστά)
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 2019.Περίπατος προς τη Λίμνη Αμβρακία.

Με μεγάλη συμμετοχή στις 16 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, ο Πολιτιστικός ΣύλλογοςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων πραγματοποίησε περίπατο από την Πλατεία του χωριού προς στη λίμνη Αμβρακία. Ακολουθήθηκε η παρακάτω διαδρομή
Πλατεία Παπαδάτου – Άγιος Εφραίμ – Βίγλα – Ανα(γ)ύρα – Βρύση Λάσπης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................