Τάσος Κορόζης ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης(σε κινητή διαφήμιση)

Ο Τάσος Κορόζης (γνώριμος  από τον  Αχελώο tv με τη μοναδική εκπομπή του  Μπούμστοςtv ) ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης με αστείρευτο χιούμορ και απίστευτες ατάκες ,κοντά σε κάθε εκδήλωση με διαφημιστικά σποτάκια που έφτιαχνε ο ίδιος. Στο παρακάτω βίντεο ο Τάσος σε κινητή διαφήμιση  για το πανηγύρι του Αγγελοκάστρου.


Κώστας Μασαλής

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ Πέμπτη 8 Αυγούστου-Ενημέρωση-Συζήτηση για τα ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ¨ και το Τοπικό Συμβούλιο Μπαμπίνης  σας προσκαλούν σε:
Ενημέρωση-Συζήτηση για τα ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ Πέμπτη  8 Αυγούστου  ώρα 8.30 μ.μ. στη  ΜΠΑΜΠΙΝΗ
Θα αναπτυχθούν οι νομικές πλευρές του θέματος Θα αναλυθούν οι Περιβαλλοντικές  Επιπτώσεις καθώς και οι Συνέπειες για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή.
Να είμαστε όλοι εκεί
Γιατί  οι ενημερωμένοι πολίτες είναι οι υπεύθυνοι πολίτες. Γιατί οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να έχουν αποφασιστικό λόγο.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ''Η Κυρά των αμπελιών

Δρόμοι του κρασιού στο Ξηρόμερο ΜΠΑΜΠΙΝΗ ''Η Κυρά των αμπελιών''
Ξεχωριστή και φημισμένη  στο παρελθόν για το κρασί της Μοναδικός αμπελότοπος στην περιοχή με ιστορικές αναφορές τους τελευταίους τέσσερις αιώνες για την ποιότητα του κρασιού και των αμπελοκαλλιεργειών της.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΥΤΙΚΑΣ :ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ (φωτο Χρήστος Μπόνης)

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 4 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της πλατείας του Μύτικα Αιτ/νιας η ''Γιορτή της Σαρδέλας'' προσφέρθηκε άφθονη σαρδέλα ,ακολούθησε διασκέδαση με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου . Την εκδήλωση διοργάνωσαν :ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ A.O -ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΙΚΑ και με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 10 Αυγούστου το Μεγάλο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Η κορύφωση των Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων στη Μπαμπίνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10 Αυγούστου 2019 με το μεγάλο παραδοσιακό & λαϊκό  γλέντι μέχρι τι πρωινές ώρες.  Με  τους Γιώργο Διαμάντη στο κλαρίνο ,τραγούδι Δημήτρης Παλιογιάννης-Χρυσούλα Τζαμαλή ,Γιούλη Γκούμα σε λαϊκά & νησιώτικα, μπουζούκι Αποστόλης Γιόρκας  & ο μουσικός Μίλτος Διαμάντης.  Ο Σύλλογος θα προσφέρει δωρεάν ψητά κρέατα στη λαδόκολλα. Σας περιμένουμε
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ''ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ''-Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αυγούστου ΜΠΑΜΠΙΝΗ 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας πιστός στους σκοπούς της ίδρυσης του, διοργανώνει από τις 7 έως τις 12 Αυγούστου τις καθιερωμένες καλοκαιρινές του εκδηλώσεις.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας σε μουσικοχορευτική παράσταση 11 Αυγούστου 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας και το Χορευτικό του Τμήμα «Το Ανακτόριο», με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στην ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου & ώρα 21:30 στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα Βόνιτσας!! Συμμετέχουν: O Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας Λευκάδας «Οι Σκάροι» & ο Χορευτικός Όμιλος Σεισμόπληκτων, Σύλλογος Γυναικών Νέου Βελισσαρίου Ιωαννίνων. Σας περιμένουμε όλους για μια βραδιά γεμάτη παράδοση, χορό, κέφι & μουσική!!
Να είστε όλοι εκεί!!
διαβαστε περισσοτερα

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ .ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

To Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στο νησί ΚΑΛΑΜΟ  Δευτέρα 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Με γνώμονα του ευ αγωνίζεσθε ο συγχωριανός μας δρομέας Βλάσης Χρυσικός συμμετείχε και στο 4ο αγώνα δρόμου στη Παπαδάτου.

Μετά το 1ο αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 3 Αυγούστου στον Αστακό ο δρομέας συγχωριανός μας Βλάσης Χρυσικός πήρε μέρος και στον 4ο αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥτηνΚυριακή 04/08/2019.
Περισσότερα για τον 4ο αγώνα δρόμου στη Παπαδάτου σε επόμενη ανάρτηση 
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ :Γιορτάζει το Μοναστήρι του Παντοκράτορα

Ἱερά Μονὴ Παντοκράτορος Ἀγγελοκάστρου












Απέναντι από το βυζαντινό φρούριο, στο λοφίσκο πού υψώνεται ανατολικά τού Αγγελοκάστρου βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι τού Παντοκράτορα, αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση τού Σωτήριος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................