ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ:Με μεγάλη επιτυχία έληξε χθες το απόγευμα ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που διεξήχθη στον Αστακό.

Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ανέλπιστα μεγάλος, ξεπέρασε κάθε λογική και κάθε φαντασία. Η ιδέα ξεκίνησε με στόχο ένα αξιοπρεπή αριθμό εγγράφων  (μικρόν και μεγάλων) αλλά με την πάροδο του χρόνου αυξάνονταν θεαματικά , με αποτέλεσμα ακόμη και την ήμερα που είχε δοθεί σαν λήξη προθεσμίας συμμετοχών υπήρχαν έγγραφες και μάλιστα αυξημένες. 

διαβαστε περισσοτερα

Υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Άγιος Κωνσταντίνος Αγρίνιο με θέα το Μπούμστο (φωτο)

Υπέροχες φωτογραφίες από τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου η ημέρα φεύγει ,ο ήλιος αποχαιρετά την ημέρα και ο ορίζοντας βάφεται με υπέροχα χρώματα και στο βάθος τα Ακαρνανικά όρη 

διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: Έκθεση Αγιογραφίας Βαγιούλας Τζαχρήστα,Ελένης Γαλάνη,Λαμπρινής Τζαχρήστας,& Χριστίνας Κουτσομπίνας Καθώς και έκθεση ζωγραφικής της Ανθής Καλλίνικου 5&6 Αυγούστου 2019

διαβαστε περισσοτερα

Διόνη Κατοχής (Ένα καταπληκτικό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση)

Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση & θαυμάστε της ομορφιές του τόπου μας

διαβαστε περισσοτερα

1ος Αγώνας δρόμου στον Αστακό (με το φακό του Χρήστου Μπόνη)

διαβαστε περισσοτερα

Περισσότερες φωτογραφίες από τον 1ο Αγώνα δρόμου στα 5.600μ στον Αστακό(φωτο make art)

Το  απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ο  1ος Αγώνα δρόμου στον Αστακό που διοργάνωσαν ο εν Αθήναις Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών και ο Σύλλογος Χοβολιοτών Αστακού.
Δείτε φωτο από τη συμμετοχή των δρομέων στα δρομείς 5.600μ.
Φωτο make art

διαβαστε περισσοτερα

1ος λαϊκός αγώνας δρόμου στον Αστακό. (Παιδιά 1 klm)ΦΩΤΟ MAKE ART

Μεγάλη συμμετοχή και από τους μικρούς δρομείς στο 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου στον Αστακό. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό MAKE ART
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Φιλικός Ποδοσφαιρικός αγώνας εις μνήμην του Γεράσιμου(Μάκια)Γρίνου και Βασίλη Μασαλή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' διοργανώνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ,φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο του χωριού. Στην μνήμη των Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου  & Βασίλη Μασαλή.
διαβαστε περισσοτερα

"6η Ποδηλατοδρομία Νεολαίας Θυάμου Aιτ/νίας 10 και 11 Αυγούστου 2019"

6η Ποδηλατοδρομία Νεολαίας Θυάμου Aιτ/νίας 10 και 11 Αυγούστου 2019. Η Νεολαία Θυάμου Αιτ/νίας“Valtos Bikers "παίρνει και φέτος τα βουνά και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσεις της. Φτάνοντας τα 6  χρόνια , εξελισσόμαστε και για πρώτη φορά ξεκινάμε μια μέρα νωρίτερα για το βουνό ,το Σάββατο 10 Αυγούστου όπου και θα διανυκτερεύσουμε κάνοντας κάμπινγκ στο βουνό.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία ο '1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού''. (συμμετείχε και ο συγχωριανός μας δρομέας Βλάσης Χρυσικός )

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη του Αστακού ο εν Αθήναις Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών και ο Σύλλογος Χοβολιοτών Αστακού διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά αγώνες δρόμου με την ονομασία ''1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού''. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 1.αγώνας δρόμου 1000μ για μικρά παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και 2.αγώνας δρόμου για δρομείς 5.600μ.
Με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθεδοκίμασε της δυνάμεις τους ο συγχωριανός μας δρομέας Βλάσης Χρυσικός .
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 σε όλη τη Δυτική Ελλάδα – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όλη η Δυτική Ελλάδα, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, θα βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Σάββατο βρίσκονται στην κατηγορία 3 οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................