Χρήστος Μπόνης :Δεν άλλαξε η μετονομασία δρόμου στον ΑΣΤΑΚΟ για τη ΔΕΗ

Ανοίγοντας τον φάκελλο της ΔΕΗ (όπως όλοι μας) για να εγκλιματιστώ με την λυπητερή του λογαριασμού μου, η μάτια μου πήγε  κατ ευθείαν  στον αποστολέα και την διεύθυνση. Ομολογώ ότι μετά από 43 χρόνια δεν περίμενα να (ξανά)δω αυτή την εικόνα Όνομα(το όνομα του πάτερα μου) διεύθυνση 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!  Εγκεφαλικό σοκ αμέσως. Ήμουν  απολυτά βέβαιος ότι το 1977 (η 78) με την μετονομασία του δρόμου από 4ης Αυγούστου σε Καραολή και Δημητρίου θα είχαν λυθεί όλα μεσώ της νόμιμης διαδικασίας Και το λέω αυτό διότι στην γωνιά που βρίσκεται το σπίτι μου υπάρχει η πινακίδα ΚΑΡΑΟΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μεγαλοπρεπείς και καθαρή---Εξ όσων αντιλαμβάνομαι δυο τινά μπορούν να έχουν συντελεστεί.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΘΡΟΥΛΑ.(Ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του από τους φίλους του)

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 - ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΘΡΟΥΛΑ, ΣΤΗΝ ΚΩΝΩΠΙΝΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Δημήτρη Θεοδώρου Κοθρούλαθα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση το Σάββατο 3  Αυγούστου  2019 και ώρα 8:00 στον ΙερόΝαό   Εισόδια της Θεοτόκου,στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου
Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του




διαβαστε περισσοτερα

Την εστία του Ηρακλή Αστακού θα υπερασπίζεται και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κατερινόπουλος.

Οι διοικούντες του Ηρακλή θεωρούσαν δικό τους τον 30 χρόνο τερματοφύλακα και το απέδειξαν διατηρώντας τον στο ρόστερ της ομάδας.  Ο Κατερινόπουλος έκανε πέρσι πολύ καλή χρονιά με τον Ηρακλή και σε συνάντηση που είχε πριν από λίγη ώρα με τους ανθρώπους της ομάδας οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο έμπειρος πορτιέρο είχε δεχτεί και άλλες προτάσεις, όμως αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του Αστακού και να την ενισχύσει και στο νέο πρωτάθλημα.
http://www.websports.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................