2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑΣ -ΜΥΤΙΚΑΣ(δηλώσεις συμμετοχής)

Πληροφορίες/ δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
6946280462 (ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
6944328088 (ΙΩΑΝΝΑ ΒΕΡΡΗ)
6982303685 (ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑ)







διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση για τη Μάχη της Αμφιλοχίας (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για τη Μάχη της Αμφιλοχίας που έδωσε ο ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ από τα Παραρτήματα Αιτωλοακαρνανίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και τις Οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕκαι της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε κατάθεση στεφάνων στο χώρο του μνημείου, εκ μέρους της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, απο το Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας με την Λαϊκή Συσπείρωση, εκ μέρους της ΚΟΒ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ, απο την Μαγδαλινή Γκούμα, μέλος του γραφείου ΚΟΒ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ και εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, απο το Ζαχαρία Οικονομάκη.  Ακολούθησε ομιλία από τον Σταύρο Καράμπαλη, στέλεχος του ΚΚΕ και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προβολή της ταινίας «Ο αντιφασιστικός αγώνας στη Μέση Ανατολή» του Λεωνίδα Βαρβαρου, στο χώρο της πινακοθήκης ΜΑΡΓΑΡΗ. Ο Σταύρος Καράμπαλης στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε:
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας στην Αγία Παρασκευή

. Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός  μετ’ αρτοκλασίας και θειου κηρύγματος χοροστατούντος του ιερέως πατήρ Νικόδημο και  πιστών στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου..
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ:Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση SUMMER CAMP TAEKWONDO ASTAKOS 2019..

Τελευταία ημέρα (χθες) του ανοιχτού CAMP TAEKWONDO στον Αστακό με την συμμετοχή πολλών ομάδων από την Ελλάδα καθώς και την Αλβανία .Η χθεσινή ημέρα μετά από ένα επταήμερο προπονήσεων  είχε επίδειξη των αρετών άλλα και των ικανοτήτων του αθλήματος, από τους δάσκαλους(εκπαιδευτές) σε ανοιχτό χώρο  δίνοντας την ευκαιρία άλλα και  την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν ελεύθερα   θεατές η οι φίλοι του αθλήματος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................