Έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός και οι δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές και από την εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
διαβαστε περισσοτερα

Η Βάβω .Το εβδομαδιαίο Λαογραφικό μας σημείωμα.Γράφει ο Χρήστος Τούμπουρος*

«Λάρωσε καλό μ’, λάρωσε παιδάκι μ’. Τώρα έρχεται η μάνα σ’». Αυτά τα λόγια άκουγε κανείς σε κάθε σχεδόν σπίτι. Ήταν η γιαγιά που για να «λαρώσει» το μωρό, να σταματήσει το κλάμα, το έπαιρνε στην αγκαλιά της και κουνώντας το, του έλεγε ρυθμικά και μελωδικά αυτοσχέδιους στίχους. Τα «ταχταρίσματα» ή τα «ταρνανίσματα» που έμοιαζαν με νανουρίσματα. «Ταχτιρτί του λέγανε και μου το παντρεύανε». «Κοιμήσου αγγελούδι μου, γλυκά με το τραγούδι μου».
διαβαστε περισσοτερα

Χρηματοδότηση 3,3 εκατ. ευρώ από το ΠΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» ενέκρινε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη φιλοξενία και φύλαξη βρεφών, νηπίων, παιδιών και παιδιών με αναπηρία

Με την απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για διάθεση ποσού 3,3 εκατ. ευρώ από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», διασφαλίστηκε η παροχή θέσεων φροντίδας, φιλοξενίας και φύλαξης σε βρέφη, νήπια, παιδιά, και παιδιά με αναπηρία. Η χρηματοδότηση αφορά την επόμενη σχολική χρονιά 2019-2020.
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χτες το απόγευμα η 8η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του επιτυχημένου Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σπυριδούλας Ζερβουλη, στο Yacht Club στην Πάλαιρο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χτες το απόγευμα η 8η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του επιτυχημένου Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σπυριδούλας Ζερβούλη, στο Yacht Club στην Πάλαιρο.  Στην έκθεση πήραν μέρος μαθητές από την Πάλαιρο, τον Μύτικα, την Κανδήλα και την Αμφιλοχία.
διαβαστε περισσοτερα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Αετινών Αθήνας ''Μπούμιστος''Πρόεδρος ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ

Μετά τα αποτελέσματα των σημερινών αρχαιρεσιών του Συλλόγου μας,οι νεοεκλεγέντες  πραγματοποίησαν συμβούλιο και σχετική ψηφοφορία για την συγκρότηση του Δ.Σ. που έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................