Εθνικές εκλογές 2019: Ελεύθερα από σήμερα τα μεσάνυχτα τα διόδια

Από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 8 το πρωί θα ισχύει η ελεύθερη διέλευση στους αυτοκινητόδρομους της χώρας (μεταξύ των οποίων και γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου) προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενόψει των βουλευτικών εκλογών.
Ειδικότερα: Δείτε εδώ



διαβαστε περισσοτερα

Η μετάδοση αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με τη χρήση Ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος θα γίνει η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.
διαβαστε περισσοτερα

Επιστροφή στην κανονικότητα.Του Βασίλη Φωτάκη

Το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών και Ευρωπαϊκών εκλογών στις 26 Μαΐου σηματοδούσε το αίτημα για πολιτική αλλαγή. Σηματοδοτούσε την ανάγκη και ταυτόχρονα την υποχρέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη (Κ.Μ) να φτάσει στην κάλπη (της 7ης Ιουλίου πλέον) χωρίς να είναι αναγκασμένος να καταφύγει σε μια πλειοδοσία υποσχέσεων. 



διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Προέδρου του ΝΠΔΔ ''Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου'' Μουρκούση Βασίλειου την 09-07-19

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Ενάτη (9η)του Μηνός Ιουλίου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού), για λήψη Απόφασης στo κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ. Συνεδρίαση σήμερα στο Δημαρχείο Φυτειών για τα βιορευστά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στα Βιορευστά θα συνεδριάσει ανοιχτά στις 9 το βράδυ, σήμερα Παρασκευή 5/7/2019, στο Δημαρχείο Φυτειών με Θέματα: 1) Σύντομη Ενημέρωση(από την Επιτροπή Αγώνα) για τις τελευταίες εξελίξεις  2) Ανοιχτός διάλογος και δράσεις για το προσεχές διάστημα. Καλούνται όλοι οι πολίτες των Φυτειών και του Δήμου Ξηρομέρου.                         Η Επιτροπή Αγώνα
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................