Κανονικά λειτουργούν τα Δημόσια ΚΤΕΟ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχουν διακοπεί οι τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων στα Δημόσια ΚΤΕΟ, από την Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποσαφηνίζονται τα εξής:







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη 2 Ιουλίου 2019
Δελτίο Τύπου
Κανονικά λειτουργούν τα Δημόσια ΚΤΕΟ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχουν διακοπεί οι τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων στα Δημόσια ΚΤΕΟ, από την Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποσαφηνίζονται τα εξής:
«Τα Δημόσια ΚΤΕΟ, αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λειτουργούν κανονικά, χωρίς διακοπή, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους ενδιαφερόμενους πολίτες». 



διαβαστε περισσοτερα

Να τερματιστεί ΤΩΡΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ(οι Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ.Σταθάκης και Σ. Φάμελος δεχόμενοι τις αιτιάσεις του Δήμου Χίου και των κατοίκων ανέτειλε την ισχύ της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για εγκατάσταση μονάδων ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιορευστών. )

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Σήμερα είδαμε ότι ο αγώνας των συμπολιτών μας στη Χίο ενάντια στα βιορευστά κατέκτησε μια σημαντικότατη ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ενάντια στα βιορευστά που είχαν εγκριθεί στο Χωριό Λαγκάδα στο βόρειο τμήμα του Νησιού. Συγκεκριμένα οι Υπουργοί  Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ.Σταθάκης και Σ. Φάμελος δεχόμενοι τις αιτιάσεις του Δήμου Χίου και των κατοίκων ανέτειλε την ισχύ της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για εγκατάσταση μονάδων ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιορευστών.  Ωστόσο η σημαντικότατη αυτή εξέλιξη για τη Χίο και τους αγωνιζόμενους κατοίκους της, φαίνεται να αποτελεί για την κυβέρνηση μικροπολιτικό παιγνίδι, γιατί με τα ίδια ακριβώς κριτήρια που, σωστά (εδώ), δέχτηκαν οι υπουργοί και ανέτειλαν ως επικίνδυνη και μη σύννομη την εγκατάσταση των βιορευστών στη ΧΙΟ, συνεχίζουν, σε μια αποθέωση του εμπαιγμού τους προς το Ξηρόμερο και την Αιτωλοακαρνανία, να θεωρούν ακίνδυνη και νόμιμη την αδειοδότηση των τριών μονάδω…
διαβαστε περισσοτερα

Θύμησες καπνού (Γράφει: o Αποστόλης Κομπλίτσης)

Η διαδικασία για τον καπνό άρχιζε στην περιοχή μας περίπου στα τέλη του Γενάρη, εκεί κοντά στις Αλκυονίδες μέρες με το σκάψιμο( σήκωμα) στις βράες και την επεξεργασία( κλώσιμο)  του σπόρου. Αφού γινόταν η σωστή επεξεργασία στο σπόρο αλλά και στο χώμα της βραιάς  στη συνέχεια σπέρνονταν εκεί στα μέσα περίπου του Φλεβάρη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................