Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων καύση βιορευστών στις Φυτείες-Ανοιχτή επιστολή προς πολικά κόμματα-υποψήφιους βουλευτές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανοιχτή επιστολή προς πολιτικά κόμματα-υποψήφιους βουλευτές Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων καύση βιορευστών στις Φυτείες, υλοποιώντας απόφαση της πρόσφατης Λαϊκής της Συνέλευσης(22/6/2019) αποστέλλει ανοιχτή επιστολή προς τα πολιτικά κόμματα και τους υποψήφιους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, έτσι ώστε οι κάτοικοι των Φυτειών, οι Ξηρομερίτες και όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες να γνωρίζουν, ποιοι είναι ενάντιοι στην εγκληματική εγκατάσταση μονάδων καύσης βιορευστών στις Φυτείες και ποιοι είναι υπέρ.
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη νίκη των Φυτειωτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις 28 Ιουνίου 2019 περιλάμβανε μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και το θέμα Συζήτηση -ενημέρωση για την άδεια εγκατάστασης τριών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιορευστών στις Φυτείες Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Μάθε που ψηφίζεις

Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν (Κυριακή 7 Ιουλίου 2019)μάθε που ψηφίζεις μέσα από την εφαρμογή του ΥΠΕΣ

Μπέτε στη σχετική εφαρμογή ΕΔΩ

διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΛΑΣ:Ενημερώνω τους συμπατριώτες μου για το σημερινό Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. Η εγκατάλειψη του Μύτικα πιστοποιημένη και από επίσημα χείλη.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS
Του Βασίλη Σούλα.
Τακτικό μέλος Δ.Σ.
Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου.
Ενημερώνω τους συμπατριώτες μου, ότι σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, είχαμε Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα δημοσιοποιώ παρακάτω προς εσάς τους συμπατριώτες μου τις απόψεις μου για όλα τα θέματα της συζήτησης που έλαβα μέρος.
διαβαστε περισσοτερα

Δυναμική Εμφάνιση ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στην πυγμαχική βραδιά την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στην Aμφιλοχία..

Οι Μποξέρ του Αστακού ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ Διονύσης, ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γιώργος και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ανδρέας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο Ριγκ παίζοντας άψογα με δυνατούς και άξιους αντιπάλους...!!
Τα συγχαρητήρια μου στον Δάσκαλο του
Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας για την όμορφη διοργάνωση και τις ευχαριστίες μου για την πρόσκληση..
Ευχαριστώ επίσης τους Δασκάλους και αθλητές που συμμετείχαν για την συνεργασία..
KENTAYROS KICK BOXING TEAM..!!

διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα η συνάντηση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού στην ταβέρνα «ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σας προσκαλεί σε συνάντηση στην ταβέρνα «ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ» σήμεραΔευτέρα 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 και ώρα 9:00 μ.μ. Τη βραδιά μας θα την πλαισιώσουν οι μουσικοί της χορωδίας μας. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

διαβαστε περισσοτερα

Τα νέα γραφεία του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου(φωτο)

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου μετά από μεγάλη προσπάθεια απέκτησε νέα γραφεία τα οποία βρίσκονται στο ανακαινισμένο γήπεδο της Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου καθώς η ιστορία της πόλης είναι συναφής με την ομάδα της Α.Ε.Κ.


διαβαστε περισσοτερα

summer camp Taekwondo στον Αστακό 21 έως 26 Ιουλίου 2019(Δηλώσεις συμμετοχής)

.











διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................