Φυτείες: Διατρανώθηκε η απόφαση των κατοίκων, ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ !

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 22/6/2019, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φυτειών, η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών. Το θέμα εισηγήθηκε το  μέλος της επιτροπής Αγώνα Γιώργος Παληγεώργος.  





διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη στο ΘΩΡΗΚΤΟ ''ΑΒΕΡΩΦ'' του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ''

Επίσκεψη στο θωρηκτό " Γ. Αβέρωφ " πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κόροντα " τη Κυριακή 23/06/2019.  Το θωρηκτό ελλιμενίζεται στο Τροκαντερό στον Φλοίσβο Π. Φαλήρου. Εκεί επισκέφθηκαν τα μέλη του Συλλόγου μας το ζωντανό κειμήλιο της νεώτερης ιστορίας μας που έλαβε μέρος στους δυο παγκόσμιους πολέμους και είναι το μοναδικό κομμάτι Ελληνικής επικρατείας που 108 συνεχόμενα χρόνια παραμένει ελεύθερο.  Την λεπτομερή ξενάγηση στους χώρους του πλοίου, διαρκείας 2 ωρών, την έκανε ο ίδιος ο κυβερνήτης του θωρηκτού Σωτήριος Χαραλαμπόπουλος Αρχιπλοίαρχος. Με τη ξενάγηση αισθανθήκαμε ότι ζούμε σε μια άλλη εποχή. Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός μας. Αναστηθήκαμε, αναβαπτισθήκαμε, αναπτερώθηκε η ελπίδα μας, δυνάμωσε η πίστη και η σιγουριά μας ότι η Ελλάδα ποτέ δε πεθαίνει...!  Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Ταξιάρχης Σάββας και ο κυβερνήτης του θωρηκτού Σωτήριος Χαραλαμπόπουλος μετά τη ξενάγηση αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.
διαβαστε περισσοτερα

Καρακώστας Στρατής ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής kick boxing

Το μέλλον του ανήκει!!! O Ξηρομερίτης (Φυτείες)αθλητής Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ KAKARELIS TEAM .Καρακώστας Στρατής 9 ετών στην πρώτη του συμμετοχή σε ένα μεγάλο event Urban Fighters δείχνει να έχει τη θέληση να πετύχει τους στόχους του.
Παίζοντας εξαιρετικά απέναντι σε έναν πολύ πιο έμπειρο αντίπαλο αλλά και βαρύτερο δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει!!!
Συγχαρητήρια Στρατή 


FIGHT CLUB KAKARELIS!!! 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................