Θύμησες…ΔΥΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ! Γράφει ο Παναγιώτης Χολής

Συνήθως ήταν παρασκευή απόγευμα ,όπου όλα τα παιδιά του χωριού μαζευόμασταν στο χωμάτινο γήπεδο για να παίξουμε μπάλα και όσοι περισσεύαμε  παίζαμε βαρετούμ! Άλλοι πάλι ανεβοκατεβαίναμε με τα ποδήλατα ,άλλοι με τα καροτσίνια ,άλλοι με τη ρόδα με την αγκλιδέρα και πάει λέγοντας το παιχνίδι μέχρι αργά το βράδυ.





διαβαστε περισσοτερα

Αρνητική γνωμοδότηση για τις μονάδες των Φυτειών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Από MYTIKAS PRESS Με σχετική απόφαση που πήρε στις 15 Απριλίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με την νυν διοίκηση της, άλλαξε την γνωμοδότηση της για τις επίμαχες τρεις μονάδες των Φυτειών από θετική σε αρνητική.
Η αλλαγή γνώμης έλαβε χώρα από την στιγμή που η Τ.Κ. Φυτειών, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου, άλλαξαν γνώμη από θετική σε αρνητική και η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, επιτέλους όταν εδέησαν και έφεραν το θέμα για συζήτηση, εξέφρασαν γνώμη αρνητική σε σχέση με την προηγούμενη στάση τους, που ήταν η παρατεταμένη σιωπή και δεν παίρνω θέση, που για τους γνωρίζοντες σημαίνει θετική γνώμη. Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΛΑΙΡΟΣ:Πρόσκληση Συμμετοχής στο << 2ο Paleros Youth Band Festival >>

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΩΝ <Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ>





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................