Την τελετή λήξης των τμημάτων του πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημαρχείου το γυμναστήριο ENERGYM στον Αστακό την Τετάρτη 12 Ιουνίου.(FOTO MAKEART)

Παρουσιάστηκαν  παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, προγράμματα γυμναστικής, καθώς και μοντέρνες χορογραφίες (kid aerobic – ρυθμική και ασκήσεις εδάφους – σύγχρονες χορογραφίες) Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά μικρά και μεγάλα εντυπωσίασαν τους παραβρισκόμενους με τη χάρη τους στο χορό, την ακρίβειά τους στη γυμναστική, καθώς και με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους στο μοντέρνο χορό και χειροκροτήθηκαν για την υπέροχη προσπάθειά τους.
διαβαστε περισσοτερα

Και εγένετο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου ''Η Ζάβιτσα''.

Παρουσία πολλών Αρχοντοχωριτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 09:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Αρχοντοχωρίου, η συνάντηση για την ίδρυση του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου ''Η Ζάβιτσα''. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπως μας μετέφεραν.
Στην συνάντηση εγκρίθηκε το καταστατικό, είχαμε ορισμό προσωρινής διοίκησης και εγγραφή πολλών νέων μελών.
Πρόεδρος: Καραγιάννης Θ.Αντιπρόεδρος: Αποστολάκης Σπ. του Κ.Γραμματέας: Πεταλιάς Ν. του Κ.Ταμίας: Παπαναστάσης Ανδ.Δημόσιες σχέσεις: Πιτσινέλη Ντάγλα Βασ.Μέλη: Πεταλιάς Γ. του Δ., Μανίκας Χ., Πανούτσος Π., Καϋμενάκης Δ.  Ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου ''Η Ζάβιτσα''ξεκινά λοιπόν το ταξίδι του και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τις πρώτες δράσεις - εκδηλώσεις του.
Μπαμπίνη ΙΝ: Καλή δύναμη  Καλή επιτυχία στο νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωρίου''Η Ζάβιτσα''

διαβαστε περισσοτερα

Έρχεται ο 1ος αγώνας δρόμου στον ΑΣΤΑΚΟ -Δηλώστε συμμετοχή

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη του Αστακού, θα οργανώσουμε για πρώτη φορά αγώνες δρόμου με την ονομασία: 1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού.  Συνδιοργανωτές και χορηγοί: ο εν Αθήναις Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών και ο Σύλλογος Χοβολιοτών Αστακού. 
Πρόγραμμα:  1.-αγώνας δρόμου 1000μ για μικρά παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και 2.-αγωνας δρόμου για δρομείς 5000μ. 
- Λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον χώρο διεξαγωγής αυτών.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ:6945263820

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................