ΑΠΟΦΑΣΗ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτση, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Σ. Φάμελλο,  και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (2218 Β/08.06.2019) η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται η μέθοδος επιμέτρησης των διοικητικών προστίμων που επιβάλλονται στους ΟΤΑ Α’ βαθμού, οι οποίοι δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις για την εναλλακτική διαχείριση και τη χωριστή συλλογή των δημοτικών αποβλήτων.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ:1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη του Αστακού θα οργανώσουμε για πρώτη φορά αγώνες δρόμου με την ονομασία
1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού.
Συνδιοργανωτές και χορηγοί: ο εν Αθήναις Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών και ο Σύλλογος Χοβολιοτών Αστακού.
Πρόγραμμα: 1.αγώνας δρόμου 1000μ για μικρά παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και 2.αγώνας δρόμου για δρομείς 5000μ. Λείαν συντόμως θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον χώρο διεξαγωγής αυτών.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 6945263820
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιριωτών Ξηρομέρου σας προσκαλεί στο Μεγάλο Καλοκαιρινό γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 το βράδυ, στη Πλατεία του Χωριού, με την καταπληκτική και ανερχόμενη τραγουδίστρια Διαλεχτή,

-Σας περιμένουμε για μια μεγάλη βραδιά, με πολύ κέφι, φαγητό και  όρεξη για χορό!

          Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν στο Κλαρίνο ο Δημήτρης Λαμπάκης, στο τραγούδι: ο Δημήτρης Αποστόλου,το δικό μας αστέρι η Γιούλη Γκούμα, ο Αιμίλιος Αυφαντόπουλος  και στο Μπουζούκι ο Κώστας Μαντέλος.

-Είσοδος και Πίστα ελεύθερη.
-Τηλ. Κρατήσεων: 6942019962
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................