ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΤΤΑ -ΤΑΠΡΑΤΖΗ .Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα που εκλέχθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΤΤΑ -ΤΑΠΡΑΤΖΗΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα που εκλέχθηκε επάξια στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου εκπροσωπώντας τους Ξηρομερίτες και κάνοντας περήφανες της Ξηρομερίτισσες. Στη Χριστίνα αξίζουν ιδιαίτεροι  έπαινοι γιατί πράγματι έδωσε ένα σπουδαίο αγώνα που ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία την ίδια και την οικογένειά της . Τέτοιες δυναμικές και έντιμες αγωνίστριες έχει ανάγκη ο τόπος μας και η κοινωνία ώστε τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να μείνει άσβεστη η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ και πάλι θερμά συγχαρητήρια .Το αξίζεις .Καλή θητεία
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Ερωτόκριτου Γαλούνη για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν σήμερα τον αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων  καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία ώστε να ανταμειφθούν οι κόποι τους και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Να διεκδικήσουν τα όνειρά τους έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και να διαμορφώσουν το μέλλον που ονειρεύονται και τους ανήκει!  Εύχομαι σε όλους τους γονείς καλή δύναμη και να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά σε κάθε τους βήμα, γιατί αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας, καθώς επίσης και στους καθηγητές που στήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους.
Καλή Επιτυχία!

Με εκτίμηση, Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Η Μπαμπινιώτισα Ρένια Ζαρκαδούλα στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής ( Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών)

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μέσα από την καρδιά μου θα ευχηθώ προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' τάξης του Λυκείου του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά και όλης της χώρας, να έχουν καλή επιτυχία και καλό αποτέλεσμα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που από σήμερα ξεκίνησαν. Σας εύχομαι καλή δύναμη, καλό κουράγιο, επιμονή και υπομονή στην πρώτο αυτό αγώνα της ζωής σας. Δεν θα σας καθορίσει, θα ακολουθήσουν και άλλοι σημαντικοί σταθμοί στην ζωή σας και πρέπει να μάθουμε και να μάθετε, να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τις προσπάθειές μας. Η γνώση είναι δύναμη και εσείς η νεολαία η ελπίδα και το μέλλον.  Με εκτίμηση Γιάννης Λ. Τριανταφυλλάκης
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα σε σύσκεψη για την αποτροπή εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στην Τ.Κ. Φυτειών

Η Επιτροπή αγώνα κατά της εγκατάστασης μονάδων παραγωγής ενέργειας με βιορευστά στις Φυτείες, μετά την «σιωπηρή» απόρριψητων προσφυγών του Δήμου Ξηρομέρου, με υπαιτιότητα του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σας καλεί σε σύσκεψη, την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, 4ος όροφος με θέμα: «Ενημέρωση για τις εξελίξεις - δρομολόγηση περαιτέρω ενεργειών»  για την αποτροπή εγκατάστασης των μονάδων αυτών.
Επιτροπή αγώνα τηλ. επικοινωνίας 6972660909
                             6977202313                              6944061727
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Α΄ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ Β΄ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΟΡΤΗ ΛΑΟΥ 2019: Ραδιόφωνο Ξηρομέρου 88,3 (VIDEO)

Η μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς, είναι γεγονός!  Το πανηγύρι του λαού, το πανηγύρι των πανηγυριών, έφτασε. Δύο αξέχαστες βραδιές  γεμάτες κέφι, μουσική και χορό, συντροφιά με τα μεγαλύτερα ονόματα του Δημοτικού Τραγουδιού.

14-15 Ιουνίου μην κανονίσετε τίποτα!!! 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γέφυρα του Αχελώου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Δείτε τοVIDEO
Διαφημιστικό σποτ  

διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια επιστολή Αρετής Γριτσίπη

Με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για να φανώ αντάξια των προσδοκιών Σας και της εμπιστοσύνης που δείξατε στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με πρώτη τοπική σύμβουλο Αστακού με τον συνδυασμό "ΑΣΤΑΚΟΣ: ΔΥΝΑΜΗ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" του νέου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. Με όλους τους φορείς και καθένα Σας ξεχωριστά θα συνεργαστώ και θα παλέψω για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας.
Με εκτίμηση Αρετή Γριτσίπη
διαβαστε περισσοτερα

Μνήμες σε ασπρο -μαυρο

Παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία… πηγή αναμνήσεων από μία άλλη εποχή, πρόσωπα προγόνων.Απεικονίζονται χορευτές Ξηρομερίτες & από το Βλοχό σε πανηγύρι στο Ζαπάντι (Μεγάλη Χώρα) το έτος 1917

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Φ. Θανασούλα για το υπέροχο φωτογραφικό υλικό
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................