Ευχαριστήριο της Χριστίνας Ταπραντζή(Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου )

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με εκλέξατε δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό (Ξηρόμερο δύναμη Ελπίδας -Ανατροπή τώρα) του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ιωάννη Τριανταφύλλακη.
Η εκλογή αυτή ως Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου δεν είναι δική μου, είναι δική σας γιατί πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι το ύψιστο αγαθό κάθε ενεργού πολίτη.
Σας υπόσχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και να υπηρετήσω τον τόπο με όλες τις δυνάμεις μου.
Να είστε σίγουροι,δεν θα υποχωρήσω, ούτε θα συμβιβαστώ σε πράγματα και θέσεις που αντιτίθεται στο κοινό συμφέρον και όχι μόνο μιας μερίδας ημέτερων και υμετέρων.

Με εκτίμηση
Ταπραντζή Χριστίνα
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ....μνήμες σε ασπρο-μαυρο

Παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία… πηγή αναμνήσεων από μία άλλη εποχή, πρόσωπα προγόνων Χρυσηίδα Μουσσέ το γένος Κομποτιάτη από το Θύρρειο Βόνιτσας ,σύζυγος του Κων/νου Μουσέ. Γεννηθείς το 1850
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Φ. Θανασούλα για το υπέροχο φωτογραφικό υλικό 
διαβαστε περισσοτερα

Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ''Επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.Κυριακή 9/6/2019 ώρα 11.00 π.μ

Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ'' διοργανώνει επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη, Αθήνα στις 9/6/2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.
Τόπος συνάντησης θα είναι η πιο πάνω ώρα στην είσοδο του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ξενάγηση θα φροντίσει ο Σύλλογος.  Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές απευθυνθείτε στον Αλεξ. Σάββα τηλ. 210.3470021, 6974022233
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο του Βασίλη Φωτάκη

«Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη»
Επειδή στον πυρήνα των ιδεών μου είναι η οικογένεια, τιμώντας τους γονείς και ειδικά ΕΚΕΙΝΟΝ είτε χάνοντας είτε κερδίζοντας στην οικογένεια και στους φίλους θα γυρνούσα! Αντέξαμε, άντεξα και δόξα τω θεώ είμαστε εδώ... για να παλεύουμε για τα πιστεύω μας και τις αξίες μας, με σύνεση και αξιοπρέπεια. Ευχή μου όταν ξεπεζέψω να είναι η αγάπη του κόσμου κληρονομιά περηφάνιας για τους γιούς μου. Υπάρχει μπροστά μας μια δύσκολη αυτοδιοικητική θητεία, υπάρχουν δυνάμεις όμως που μπορούν να συγκλίνουν και να αποτελέσουν μέρος του μετώπου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου, μου δείξατε έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Ως Νέα δημοτική Αρχή οφείλουμε να στοχεύσουμε στη δομική αναδιοργάνωση του Δήμου. Επιδίωξή μας; Να καταφέρουμε να κερδίσουμε το δικαίωμα να αντικρίζουμε τους δημότες στα μάτια. Μοναδική μου δέσμευση, ως εκλεγμένος ξανά με την ψήφο σας Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γ.Παπαναστασίου, να …
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νικόλαου Μπαλαμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) είναι μία ευκαιρία, σε διεθνές επίπεδο, συνειδητοποίησης των οξύτατων περιβαλλοντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, αλλά κυρίως είναι μία ευκαιρία επαναδιατύπωσης και επαναδέσμευσης όλων μας στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και στην ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο του νέου Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Αστακός 4.6.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Αγαπητοί πολίτες του Ξηρομέρου, ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο πολίτη και Δήμαρχο του Ξηρομέρου.
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, όλους όσους δούλεψαν για το συνδυασμό μας ανιδιοτελώς και εθελοντικά και ήταν πολλοί.
Ήδη νιώθω το βάρος της μεγάλης ευθύνης εγώ και οι συνεργάτες μου και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην σας απογοητεύσουμε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................