Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου. Νικητής με το συντριπτικό 75,91%.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Σαρωτική ήταν η νίκη του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα»,όπου άγγιξε την νίκη με το καταπληκτικό ποσοστό 75,91%. Ακολουθούν σχετικές κάρτες με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, που είναι από τον δικό μας μηχανισμό πληροφόρησης, με τις ψήφους ανά Δημοτική Ενότητα και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, όπως και τα ποσοστά ανά Δημοτική Ενότητα και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια
στον νέο Δήμαρχο Ξηρομέρου γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη!!!
Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, όλους όσους μας μετέφεραν με κάθε τρόπο αποτελέσματα και είναι πολλοί και κουράστηκαν γι αυτό.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας να πληροφορηθείτε γρήγορα για τα αποτελέσματα στον Δήμο Ξηρομέρου, μέσα από το Blog μας.




διαβαστε περισσοτερα

Θρίαμβος του Νεκτάριου Φαρμάκη στη Δυτική Ελλάδα κόντρα στον Κατσιφάρα

Σε απόλυτο θρίαμβο του Νεκτάριου Φαρμάκη εξελίχθηκε ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Απόστολο Κατσιφάρα να είναι ο μεγάλος νικητής Ο υποψήφιος περιφερειάρχης που είχε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας κέρδισε κατά κράτος τον απερχόμενο περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος είχε πάρει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του Κινήματος Αλλαγής από το οποίο προέρχεται.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic ο Νεκτάριος Φαρμάκης αναδεικνύεται νέος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με ποσοστό 56%.
parapolitika.gr

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Αποτελέσματα περιφερειακών Εκλογών (β γύρου) πρώτος ο Φαρμάκης

Αποτελέσματα περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας( Α ΓΥΡΟΣ )
ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 303 ΛΕΥΚΑ -ΑΚΥΡΑ 8 ΕΓΚΥΡΑ 295 ΕΛΑΒΑΝ Απόστολος Κατσιφάρας, με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» 74 Νεκτάριος Φαρμάκης, «Όλα από την αρχή» 142 Νίκος Καραθανασόπουλος«Λαϊκή Συσπείρωση» 32 Κώστας Παπακωνσταντίνου «Οικολογική Δυτική Ελλάδα»8 Κώστας Σπηλιόπουλος, «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» 14 Βασίλης Χατζηλάμπρου, «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας»12 Χρήστος Κοσίνας με το συνδυασμό Αριστερής Παρέμβασης - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα 5 Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος με το συνδυασμό «Πατριωτική Αυγή»8
Αποτελέσματα περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας( Β ΓΥΡΟΣ )
ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 194 ΛΕΥΚΑ -ΑΚΥΡΑ 7 ΕΓΚΥΡΑ 187 ΕΛΑΒΑΝ
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών Δημου Ξηρομέρου(β γύρου) Θρίαμβος Τριανταφυλλάκη στη Μπαμπίνη

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών(Α ΓΥΡΟΣ)
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ  ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ  ΕΓΓΥΡΑ  ΕΛΑΒΑΝ


ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ)   103


ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ) 84
ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ  (ΓΑΛΟΥΝΗΣ) 65
ΑΝΑΖΩΟΓΌΝΗΣΗΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  (ΣΤΑΙΚΟΣ) 51


Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών (Β ΓΥΡΟΣ)ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 194 ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 10 ΕΓΓΥΡΑ 184
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΊΝΗ

Ήρθαν και εφέτος η πελαργοί στη Μπαμπίνη. Επιλέγουν τα χωριά μας  να ζήσουν και να αναπαραχθούν λόγω των ιδανικών περιβαλλοντικών συνθηκών. 
Από τα πρώτα πράγματα που κάνει μόλις έρθει είναι να προετοιμάσει την φωλιά του, όπως και πέρσι έτσι εφέτος (βλέπε φωτο )στο Καμπαναριό του Αγίου Νικολάου.
Δείτε φωτο
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ Επαναληπτικές εκλογές 2019

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία των επαναληπτικών εκλογών  για την τοπική αυτοδιοίκηση Α & Β βαθμού   στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................