Οι πολίτες του Ξηρομέρου αποφάσισαν ότι επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Έληξε οριστικά και αμετάκλητα με την θέληση των πολιτών.(φωτο MAKEART)

Αστακός 25.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Σε μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό, παρουσία πλήθους πολιτών του Ξηρομέρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου στις 26η του Μάη αλλάζει σελίδα, με νέο ύφος, με νέο ήθος, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.
Οι πολίτες έχουν πλέον αποφασίσει. Δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, δεν καθοδηγούνται. Αποφάσισαν ότι στο Δήμο Ξηρομέρου πρέπει να γίνει πολιτική αλλαγή, αποφάσισαν οριστικά και αμετάκλητα ότι θα επιλέξουν τον άλλο δρόμο, την πρόταση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και των συνεργατών του.
Ανατροπή από την πρώτη Κυριακή, γιατί όταν κάτι πάει τόσο φανερά λάθος και στραβά, πρέπει να το αλλάζεις και όχι να επιμένεις στο λάθος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες για την συγκλονιστική τους παρουσία στην εκδήλωση μας και και επίσης θέλουμε να ευ…
διαβαστε περισσοτερα

Σάρωσε τα μετάλλια ο Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου(στις πρώτες θέσεις & Ξηρομερίτες αθλητές ) στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα καράτε παίδων-κορασίδων. 2019

Με 9 μετάλλια και 3 μικρούς τελικούς (στις πρώτες θέσεις & Ξηρομερίτες αθλητές ).γυρίσαμε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2019!!! στις 19-/5 στοΟλυμπιακό Κέντρο Άνω Λιόσια Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή τους τον Αντιδήμαρχο Περιστερίου κ. Τάσο Θεοδωράκο και τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΔΠ κ. Τάσο Καλλιάφα που επισκέφτηκαν το σύλλογό μας για να συγχαρούν όλα τα παιδιά για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Σκοπός μας να βελτιωνόμαστε διαρκώς!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου - προπονητές και στους γονείς των παιδιών.  που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε παίδων-κορασίδων. 2019

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................