Επίσκεψη Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην λαϊκή αγορά του Αστακού.

 Αστακός 17.5.2019 Δελτίο τύπου.
Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στην λαϊκή αγορά του Αστακού, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για χαιρετισμό, ανταλλαγή απόψεων και διανομή του εντύπου "ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ", του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα».
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είχε την δυνατότητα να ακούσει τα θέματα και τα προβλήματα των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και του κόσμου που έκανε τις αγορές του εκείνη την ώρα.

διαβαστε περισσοτερα

Υποψηφιότητα τoυ Χρήστο Κουτσουμπίνα , με το συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»(ΒΙΝΤΕΟ)

διαβαστε περισσοτερα

Στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ο Μαθηματικός Νίκος Παπαγεωργίου για την ΠΕ Αιτωλοακρνανίας

Την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή», ανακοίνωσε ο Μαθηματικός Νίκος Παπαγεωργίου.

διαβαστε περισσοτερα

Κτηματολόγιο 2019: Σε ποιες περιοχές δόθηκε νέα παράταση

Σε επιπλέον παράταση για τη συλλογή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο προχωράει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της χαμηλής προσέλευσης ιδιοκτητών στο Κτηματολόγιο, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο δέχεται πιέσεις προκειμένου να προχωρήσει σε επιμήκυνση του χρόνου ώστε να πεισθούν όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους.



Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο κατέκτησε ο (Ξηρομερίτης) ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στο Διασυλλογικό ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ETANE

ΑΣΗΜΕΝΙΟ (2ος)μετάλλιο κατέκτησε συμπατριώτης μας (με καταγωγή Φυτείες Ξηρομέρου) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ αθλητή του  Α.Σ.ΒΥΡΩΝΑ στο Διασυλλογικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ETANE στα -51 junior ....στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.!!!!





διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/5/2019,στο δημαρχείο Αστακού, προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΚΚΕ Δ. Ελλάδας υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής  Ελλάδας, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Ξηρομέρου, ο Λάμπρος Πιτσούλιας συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρώην πρόεδρος κοινότητας Αστακού και ο Νίκος Παπαναστάσης Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία, στέλεχος του ΚΚΕ.

διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Αρχοντοχώρι

Και στο Αρχοντοχώρι η Δύναμη Ελπίδας του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έχει ριζώσει στους κατοίκους και δεν γυρίζει πίσω.
Αστακός 17.5.2019 Δελτίου τύπου.
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου, η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Αρχοντοχώρι. Ο κόσμος στο Αρχοντοχώρι αγκάλιασε τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του δήλωσε την αμέριστη στήριξη του, με Δύναμη Ελπίδας για να γυρίσει σε νέα σελίδα ο Δήμος Ξηρομέρου.
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του και με την παρουσία και στήριξη του τοπικού ψηφοδελτίου του στο Αρχοντοχώρι, έκανε εκτενή αναφορά στην υπάρχουσα κατάσταση στο Δήμο Ξηρομέρου, παρουσίασε το πρόγραμμα του, κάνοντας και ειδικές αναφορές στο Αρχοντοχώρι και τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Θεατρικός μονόλογος «Θοδώρα η μάνα του Γενίτσαρου»στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου .Χθεςπραγματοποιήθηκεμε μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Καταστήματος Αγίου Κωνσταντίνου ο Θεατρικός μονόλογος «Θοδώρα η μάνα του Γενίτσαρου» του Σταύρου Σταυρίδη, με εξαιρετική ερμηνεία από την  Τασούλα Γεωργιάδου, σκηνοθεσία Βάια Σπυρέλη, μουσική Ανδρέας Φούκας
Εικόνες από το θεατρικό μονόλογο από Evrytanianet







διαβαστε περισσοτερα

Σπήλιος Λιβανός: Άμεση στήριξη σε όσους αντιστέκονται και κρατούν την τοπική οικονομία μακριά από την απαξίωση και την παρακμή

Το Ζευγαράκι Μακρυνείας, στις εκβολές της λίμνης Τριχωνίδας, λίγο έξω από το Αγρίνιο επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος συναντήθηκε με ελεύθερους επαγγελματίες και παραγωγούς της περιοχής οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Δεκεμβρίου του 2017. Όπως οι ίδιοι οι επαγγελματίες επεσήμαναν παρά τις θορυβώδεις και έντονα τηλεοπτικά προβαλλόμενες επισκέψεις και βεβαίως υποσχέσεις για αποκατάσταση, του τότε υπουργού κ. Σκουρλέτη, πολιτικών παραγόντων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει καμία αποζημίωση. 
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη στα Αγράμπελα.

Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στα Αγράμπελα του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλακη, του Προέδρου της Κοινότητα Δήμου Τάγκα και των κατοίκων που βρίσκονται στο χωριό.
Στα θέματα που αφορούν το χωριό τους και έθεσαν στο τραπέζι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανταποκρινόμενος απάντησε ότι ως επόμενη δημοτική αρχή θα προσπαθήσει να δρομολογήσει κατάλληλες λύσεις για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
διαβαστε περισσοτερα

Οικολογική Δυτικής Ελλάδας: Eκδήλωση για την λίμνη Τριχωνίδα στο Αγρίνιο

Οικολογική Δυτική Ελλάδα Πάτρα 17 – 5 – 2019 Δελτίο τύπου

Η Οικολογική αξία της Τριχωνίδας οφείλει να είναι η βάση κάθε έργου Οικολογική εκδήλωση για την λίμνη Τριχωνίδαέγινε στο Αγρίνιοτο βράδυ της Τετάρτης. Εισηγητές ήταν ο πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΛΚΕΘΕ Γιώργος Αμαξίδηςκαι  ο επικεφαλήςτης Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές Κώστας Παπακωνσταντίνου. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η οικολογική αξία της λίμνης Τριχωνίδας είναι η αδιαπραγμάτευτη βάση κάθε αναπτυξιακού σχεδιασμού. Η Τριχωνίδα, σε αντίθεση με πολλές άλλες ελληνικές λίμνες, διατηρεί ακόμη ακέραιη την οικολογική της αξία. Αυτή η αξία, όμως, θα χαθεί αν καταστραφούν οι παρόχθιες ζώνες και τα οικοσυστήματα που συντηρούν την μοναδική στην Ευρώπη άγρια ζωή και την ποιότητα των νερών της με φυσικό καθαρισμό. Γι αυτόν τον λόγο, οποιαδήποτε "ανάπτυξη" πρέπει να διατηρήσει ανέγγιχτα τα παρόχθια οικοσυσ…
διαβαστε περισσοτερα

ΘΕΛΕΙ Ο ......... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ του Άρη Μπιτσώρη

Ο Άρης Μπιτσώρης στο νέο ποίημα του «ΘΕΛΕΙ Ο ......... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ»πανταχού παρών με τη καυστική πένα του, σατιρίζει….την πολιτική επικαιρότητα
¨Αφού η τάξη του Θεού κι η φύση τα ’χει φέρει -έξω απ’ τα τείχη των αστών-  να ζεις στο Περιστέρι 
το μέλλον σου είναι, φίλε μου, προδιαγεγραμμένο γι’ αυτό τον πήχη της ζωής να ’χεις χαμηλωμένο. Μέχρι τεχνίτης ασανσέρ ή ψυκτικός θα φτάσεις ίσως και πτυχιούχος για ηλεκτροεγκαταστάσει
Περισσότεραεδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................