Επιτροπή αγώνα κατά των βιορευστών στις Φυτείες Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλ/νιας ,δελτίο τύπου από την συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στα πλαίσια των ομόφωνων αποφάσεων των πολιτών και των τοπικών και συλλογικών φορέων της κοινότητας Φυτειών Ξηρομέρου και των όμορων κοινοτήτων για την αδιάκοπη συνέχιση των δράσεων και ενεργειών για την ανατροπή, με κάθε τρόπο, της καταστροφικής για την περιοχή μας, εγκατάστασης τριών (3) μονάδων παραγωγής ενέργειας από βιορευστά σ’ αυτήν, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 14.5.2019, στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, συνάντηση εκπροσώπων της Επιτροπής Αγώνα και συλλογικών φορέων της περιοχής μας, με τον κ. Πρόεδρο και βουλευτές του νομού μας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, ο Αντιπρόεδρος αυτής κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η βουλευτής κ. Μαρία Τριανταφύλλου, ο πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Στρατούλης και ο επίσης πρώην βουλευτής κ. Ανδρέας Μακρυπίδης (από την Επιτροπή Αγώνα). Εκ μέρους των συλλογικών φορέων και της Επιτροπής Αγώνα, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ κ. Δημήτριος…
διαβαστε περισσοτερα

Με πολύ κόσμο η προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στους ετεροδημότες στην Αθήνα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου, ώρα 7:00 μμ.στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2) στην πλατεία Καραΐσκάκη (αίθουσα Ζευς)η ομιλία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και επικεφαλής του συνδυασμού ''Αγρίνιο τόπος να ζεις .Νέα αρχή ''για τους ετεροδημότες της Αθήνας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος & υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.  Ο Δήμαρχος Αγρινίου στην ομιλία του έκανε απολογισμό του έργο 2014-2019 και παρουσίασε το πλαίσιο προγράμματος της νέας περιόδου. Κατά την εκδήλωση παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού ''Αγρίνιο τόπος να ζεις .Νέα αρχή '' Τέλος ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για την παρουσία τους και την στήριξή τους και έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Δείτε φωτο
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη σε Παπαδάτου, Κουβαρά και Ρίβιο.

Αστακός 15.5.2019 Δελτίο τύπου.
Συνεχίζει τις προσωπικές επαφές με του πολίτες ο γιατρός υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, συνοδευόμενος πάντα από υποψήφιους του συνδυασμού του. Χτες Τρίτη 13 Μαΐου βρέθηκε στην Παπαδάτου, στον Κουβαρά και στο Ρίβιο.
Έτσι και ακούει τι έχουν να του πούνε οι πολίτες, αλλά και ο ίδιος επικοινωνεί το πρόγραμμα του και τι πρόκειται να πράξει σαν αυριανός Δήμαρχος Ξηρομέρου. Μάλιστα το πρόγραμμα μοιράζεται πλέον στις περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου σε έντυπη μορφή και ο συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», είναι ο μοναδικός συνδυασμός που διαθέτει εδώ και αρκετές ημέρες δημοσιοποιημένο πρόγραμμα.

διαβαστε περισσοτερα

Τόλμη, επιμονή και ρεαλισμό απαιτεί η βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων! Η εκδήλωση της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στη Ναύπακτο

Οικολογική Δυτική Ελλάδα Πάτρα, 15 Μαΐου 2019



Δελτίο τύπου
Η ανάγκη να στραφούμε αποφασιστικά και όχι μόνο σε επίπεδο διακηρύξεων προς την βιώσιμη και σύμφωνη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία διαχείριση των απορριμμάτων, στο πλαίσιο μιας κυκλικής οικονομίας αναδείχτηκε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφερειακή παράταξη  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στη Ναύπακτο την Τρίτη το απόγευμα. Στην εκδήλωση με θέμα ‘’Βιώσιμη Διαχείριση Απορριμάτων “ παραβρέθηκε και έθεσε με εισήγησή του το γενικότερο πλαίσιο του θέματος, την κυκλική οικονομία και την επιδίωξη της συμφιλίωσης με τις αντοχές της φύσης και των πόρων που μας παρέχει, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, μέλος των Οικολόγων Πράσινων και Αιτωλοακαρνάνας, Γιώργος Δημαράς.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΛΠΙΔΑ-ΔΥΝΑΜΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση Συνδυασμού « ΑΝΕΞΑΡΤΗTΗ ΚΩΝΩΠΙΝΑ » .

Με δεδομένη την διάθεση για προσφορά στα κοινά του τόπου μας, μια ομάδα χωριανών μας, με όρεξη για δημιουργία και πολλή αγάπη για το χωριό μας, φτιάξαμε έναν συνδυασμό που διεκδικεί την ψήφο των Κωνωπινιωτών. Είμαστε από όλες τις παρατάξεις, από όλες τις πολιτικές ομάδες, με κοινό όραμα όμως την αγάπη για το χωριό μας. Γιαυτό ενωθήκαμε με μοναδικό σκοπό να δουλέψουμε όλοι μαζί .  Να δουλέψουμε για να πετύχουμε την πολυπόθητη αναβάθμιση της γενέτειράς μας, ώστε να γίνει η ζωή όλων μας καλύτερη. Θέλουμε τη ψήφο σας για να αποδείξουμε ότι μας αξίζει μια καλύτερη Κωνωπίνα.  Θέλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας . Υποψήφιοι Συνδυασμού« ΑΝΕΞΑΡΤΗTΗ ΚΩΝΩΠΙΝΑ » . 
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΤΣΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΟΘΡΟΥΛΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Αναγγελία για την προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας.

13.5.2019 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα». Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή - Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
διαβαστε περισσοτερα

O Γιώργος Βασίλας υποψήφιος για τη Δημοτική Κοινότητα Αστακού με το συνδυασμό Ελπίδα -Δύναμη -Προοπτική

διαβαστε περισσοτερα

Μετακίνηση ετεροδημοτών του συνδυασμού ''Συμφωνία Ελπίδας''-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................