Ο συνδυασμός μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, πρόκειται να δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα για τους ετεροδημότες που θέλουν να μετακινηθούν στα χωριά μας και να ψηφίσουν.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την Πλατεία Καραϊσκάκη τηνΠαρασκευή 24 Μαΐου στις 05:00 μ.μ. (17:00) με προορισμό, Αστακό, Φυτείες, Κανδήλα για τις τρεις δημοτικές ενότητες αντίστοιχα αλλά και για Παλαιομάνινα, καθώς και τα υπόλοιπα χωριά μας. Επίσης γι αυτούς που δουλεύουν, θα υπάρχει λεωφορείο με αναχώρηση από την Πλατεία Καραϊσκάκη το Σάββατο 25 Μαΐου στις 04:00 μ.μ. (16:00).Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή στις 05:00 μ.μ. (17:00). Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 6977429865 στον Παναγιώτη Ηλ. Χολή, ώστε να υπάρξει έγκαιρα ο σωστός προγραμματισμός και να εξυπηρετηθούν όλοι οι ετεροδημότες. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pintere
διαβαστε περισσοτερα

ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Για τον τόπο που ΖΩ και ΑΓΑΠΩ

Φίλες και Φίλοι.   Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του  σημερινού και αυριανού Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».   Στο τόπο που ΖΩ μόνιμα και ΑΓΑΠΩ, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι στη πρώτη γραμμή. Το Ξηρόμερο έχει ανάγκη ανθρώπους που παλεύουν για το κοινό καλό, που παλεύουν για την γενικότερη προκοπή με ρεαλισμό, σοβαρότητα και εντιμότητα. Φίλες και φίλοι,   Στις 26 Μάη αποφασίζουμε για την επόμενη μέρα στο Ξηρόμερο, γι' αυτό απευθύνω κάλεσμα συσπείρωσης σε όλες και όλους, ώστε να «χτίσουμε» με αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη το μέλλον του τόπου μας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΦΥΤΕΙΩΝ
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας - Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ" :Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στις 14 & 15 Μάη 2019 στην Αθήνα

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ"
Εσπερινός και Θεία Λειτουργία
στις 14 & 15 Μάη 2019 στην Αθήνα.
Στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Λαμπρινής (Τραλλέων & Ωρωπού – Λαμπρινή), την Τρίτη 14 Μάη 2019, ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και Αρτοκλασία ενώ την Τετάρτη 15 Μάη 2019 το πρωί, Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη.
Έτσι όσοι δεν μεταβούν στο χωριό, θα έχουν τη δυνατότητα να εκκλησιαστούν και να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου.
Για όσους χρησιμοποιήσουν τα Μ.Μ. Μεταφοράς εξυπηρετεί η γραμμή νούμερο 5 του ΤΡΟΛΕΪ «ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6977911144 (Τσιούνης Ευάγγελος) και 6944242807 (Λαυρέντζος Χρήστος).

Υ.Γ. Η φωτογραφία που επισυνάπτουμε είναι από τον περσινό Εσπερινό.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ :2 ΧΡΥΣΑ - 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ - 7 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5η ΘΈΣΗ.!! ΉΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 4o ASTERIKS CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΉΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ NIS ΤΗΣ ΣΕΡΒΊΑΣ..!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΓIA TON ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ Α Ν Α Λ Υ Τ Ι Κ Α :
ΧΡΥΣΟ :ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ του Αντωνίου 

ΧΡΥΣΟ : ΣΤΑΎΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ του Δημήτριου
ΑΣΗΜΕΝΙΟ :ΔΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΙΑΣ ΤΟΥ Ιωάννη
ΑΣΗΜΕΝΙΟ : ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηρακλή
ΑΣΗΜΕΝΙΟ :ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Θεοδώρου
ΑΣΗΜΕΝΙΟ :ΤΣΑΡΚΟΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ του Ιωάννη 

ΧΑΛΚΙΝΑ: -ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παρασκευα
-ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ του Αντώνιου (κατ. Ανδρών)
-ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη
-ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ ΑΝΝΑ του Νικολάου
-ΜΑΚΡΗ ΆΝΝΑ του Ιωάννη
-ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΜΑΡΊΑ του Κων/νου
-ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΊΝΑ του Νικολάου

5η ΘΈΣΗ :ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ του Χρήστου 
Αγωνίστηκαν και προσπάθησαν χωρίς να καταφέρουν διάκριση οι παρακάτω Αθλητες μας :ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΖΑΡΑΙΔΩΝΗ ΟΛΓΑ του Κων/νου, ΧΑΡΙΖΙ ΚΕΙΣΥ του Σωτηρίου.
Η Αγωνιστική μας επιτυχία συνδυάστηκε με μια γενικότερα όμορφη αποστολή και έτσι το αποτέλεσμα ήταν Υπέροχο..!!
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους φίλους Δάσκαλους ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΑΜΕΤΗ ΣΩΤΗΡΗ και τους Συλλόγους τους, με τους οποίου…
διαβαστε περισσοτερα

Καταγγελίες του Κώστα Γαλάνη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ξηρομέρου με τον ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ .Αντιμετώπισα προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές, σε δημόσιο χώρο, μετά την παραίτησή μου από την προεδρία του ΝΑΟΑΣ.

Φίλες και φίλοι! Με την επικοινωνία μας αυτή θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου με όσα συνέβησαν εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα είχε μικρή σημασία, αν ήταν κάτι προσωπικό.
 Θεωρώ όμως ότι έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα, ενόψει εκλογών, και την τακτική ορισμένων. Είναι γνωστό με ποιο τρόπο ματαιώθηκε η αυτοτελής κάθοδος μου στις εκλογές, με την απαίτηση αλλαγής του ονόματος του συνδυασμού μου, την αναγκαστική προσθήκη προσώπων και την "υφαρπαγή" συνεργατών μου. Και, το χειρότερο, αντιμετώπισα προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές, σε δημόσιο χώρο, μετά την παραίτησή μου από την προεδρία του ΝΑΟΑΣ. Επίσης, μόνο δείγμα πολιτικού πολιτισμού δεν είναι η προσπάθεια κάποιων να με απαξιώνουν ή να θέλουν να με παρουσιάσουν γραφικό κλπ.  Μπορεί άραγε να είναι άξιος να κατέχει ηγετικές θέσεις κάποιος που δεν ασκεί κριτική σε πολιτικό επίπεδο, αλλά επιχειρεί να μειώσει την αξιοπρέπεια του άλλου, χωρίς ίχνος σεβασμού; Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου σωτήρα της πόλης όπως άλλο…
διαβαστε περισσοτερα

Οι προεκλογικές ομιλίες του Απόστολου Κατσιφάρα σε Μεσολόγγι, Πύργο, Αγρίνιο και Πάτρα

Από τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» ανακοινώνονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Μετά την Αμαλιάδα (13/5/2019, 7.30 μ.μ – Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο), ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας θα μιλήσει: Στο Μεσολόγγι: Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ώρα 7.30 μ.μ, Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο. Στον Πύργο: Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, ώρα 7.30 μ.μ, Μεγάλο Συνεδριακό Διοικητηρίου Π.Ε Ηλείας (είσοδος από 28ης  Οκτωβρίου).
Στο Αγρίνιο: Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ώρα 7.30 μ.μ, Εκλογικό Κέντρο στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, αρ.2.
Στην Πάτρα:
Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, ώρα 7.30 μ.μ, Εκλογικό Κέντρο (Πλατεία Γεωργίου Α΄ 28).
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ Υποψήφια για το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα – Δύναμη - Προοπτική

Είμαι η Αρετή Γριτσίπη. Γεννήθηκα, κατοικώ και εργάζομαι στον Αστακό. Για πρώτη φορά αποφάσισα να πάρω μέρος στα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Αστακού με το ψηφοδέλτιο ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα – Δύναμη - Προοπτική και με τον συνδυασμό ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ του γιατρού και υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στηρίζοντας έναν νέο άνθρωπο με ικανότητες και όρεξη για προσφορά στον τόπο μας.
Θέλω να δω τον Αστακό να ζωντανεύει ξανά, να νοικοκυρευτεί, να πάρει μορφή και χρώμα και στις γειτονιές του να μυρίσουν ξανά τα γιασεμιά. Θέλω να δω τον Αστακό να ξαναγίνεται ο φιλόξενος τόπος που θα καλοδέχεται τον κάθε επισκέπτη κάνοντάς τον να νιώθει ντόπιος, δικός μας. Θέλω να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές και την ιστορία του τόπου μας. Ο Αστακός δεν δημιουργήθηκε χθες, υπήρχε και ήταν επιβλητικός, γεγονός που φαίνεται και από τα νεοκλασικά κτήρια που σώζονται και μαρτυρούν την αρχοντιά του.
Ας εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του τόπου μας και ας μην …
διαβαστε περισσοτερα

Με 3 νίκες κέρδισε το The Skiathos Palace Cup στο Hellenic Match Racing Tour η ομάδα Whiskey Flag Team του Γιώργου Καραδήμα

Με 3 νίκες κέρδισε το The Skiathos Palace Cup στο Hellenic Match Racing Tour η ομάδα Whiskey Flag Team του Γιώργου Καραδήμα, με πλήρωμα τον Γιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπουγιούρη, εγγονούς του Κώστα Γαλάνη, Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ.  Συγχαρητήρια
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΙΛΙΑ TOY ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης μίλησε για τα προβλήματα του Μύτικα και για τις προτάσεις του συνδυασμού του.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:30 το πρωί, στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.
Παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού του, υποψηφίων του τοπικού συμβουλίου Μύτικα, που δίνουν στήριξη στο πρόσωπο του, αλλά κυρίως πλήθους πολιτών που με προσοχή τον άκουσαν, καταχειροκροτώντας τον συνέχεια, αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τον Μύτικα και στη θετική ατζέντα των προτάσεων της παράταξης του, ώστε αυτά να δρομολογηθούν προς λύση.
Ο Μύτικας και η Αλυζία έστειλε καθαρό και σαφές μήνυμα μεγάλης νίκης, με το σύνθημα ανατροπή από την πρώτη Κυριακή να κυριαρχεί στις συζητήσεις των πολιτών μετά το τέλος της ομιλίας. Ξεκινώντας την αναφορά του στα θέματα του Μύτικα είπε: «Ο Μύτικας για εμάς είναι η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη της Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου και έτσι …
διαβαστε περισσοτερα

Με το δεύτερο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική βραβεύτηκε η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

Με το δ

Με το δεύτερο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική βραβεύτηκε η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας για το έργο της "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ".  Επίσης στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύτηκαν και οι μαθητές της Γεωργία Ταμπάκη, Χρήστος Χρυσούλης, Άννα Τούσια και Αλεξάνδρα Χαλιμούρδα. Δεύτερο βραβείο στη μαθήτρια της Γεωργία Ταμπάκη στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό ΕΠΟΚ, για το έργο της ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.  Το τρίτο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ μοιράζονται οι μαθητές της Χρήστος Χρυσούλης για το έργο του ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , Αλεξάνδρα Χαλιμούρδα για το έργο της ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ και Άννα Τούσια για το έργο της ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ.
διαβαστε περισσοτερα

Συγκέντρωση της ΚΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ του ΚΚΕ την Τετάρτη 15 Μάη

Στον Αστακό , στο Δημαρχείο, στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση του ΚΚΕ θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γ.Π Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».  Θα χαιρετήσουν, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου με την «Λαϊκή Συσπείρωση, ο Λάμπρος Πιτσούλιας, πρώην πρόεδρος Αστακού και ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................