Η Διονυσία Τόντου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ πρώτα ο πολίτης υποψήφιος Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης

Η Διονυσία Τόντου γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα με καταγωγή από την Μπαμπίνη Αιτωλοακαρνανίας. Είναι κόρη του Βαγγέλη και Βασιλικής Τόντου. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, ιδιοκτήτρια τουριστικού λεωφορείου . Το 2008-2011 εργάστηκε στον εμπορικό λιμένα Πλατυγιαλίου Αστακού στην εταιρεία ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε. ως γραμματέας διεύθυνσης / υπάλληλος γραφείου. Είναι φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός». Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή της στην επαγγελματική σχολή Αγρινίου ως Βοηθός Φαρμακοποιού. Είναι απόφοιτη της δημόσιας σχολής ΙΕΚ Αγρινίου χρηματοοικονομικού τομέα - γραμματέας νομικών επαγγελμάτων . Ακόμα έχει παρακολουθήσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προγράμματα εξ΄ αποστάσεως όπως επιχειρησιακή επικοινωνία & ξένη εμπορική αλληλογραφία , οικονομική κρίση & προοπτικές μιας επιχείρησης.



διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Θρησκευτικές - Πολιτιστικές και επετειακές εκδηλώσεις με συμμετοχή του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και την ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Δημοτική κοινότητα ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ προς τιμή των ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης καθώς και στις Πολιτιστικές και επετειακές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένη στη εκατοστή επέτειο από τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού(1919) και τη μαρτυρική πορεία των Μικρασιατών προσφύγων.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχει και ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ καθώς και η ομάδα της Α.Ε.Κ
Πρόγραμμα Θρησκευτικών-Πολιτιστικών-Επετειακών εκδηλώσεων
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ 2019
18:00-21:00 Τουρνουά ποδοσφαίρου Α) ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ-Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Β)ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ-ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.


Γήπεδο ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.


διαβαστε περισσοτερα

Αϊ Βάρβαρος ο μοσχοβολιστός...ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Σαν  πλησιάζει Πασχαλιά σκέψη δεν έχω άλλη Βοτάνι Αϊ Βάρβαρο να μάσω  απ΄την κράλη
Αναμνήσεις – νοσταλγία του  Βασίλη  Πανάκη τις ημέρες του Πάσχα  για τα χρόνια που έζησε στη Μπαμπίνη .... ο Άρης Μπιτσώρης  έφτιαξε στίχους και το συμπεριέλαβε  στις ποιητικές του συλλογές    ΕΠΙ  ΞΗΡομέρΡΟΥ  ΑΚΜΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΚΑ

Επίσκεψη του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Βάρνακα μαζί με Υποψήφιους του Συνδυασμού μας "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης". Ο Δήμαρχος και η Ομάδα του επισκέφτηκαν όλα τα μαγαζιά και παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καφενείου του χωριού. Συναντήθηκαν με τους κατοίκους οι οποίοι τους υποδέχτηκαν εγκάρδια και συζήτησαν σε πολύ θερμό κλίμα μαζί τους δηλώνοντας τη στήριξη τους στη σημερινή Δημοτική Αρχή και τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη.  
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Γ. Καραϊσκάκη, Ραδοβύζι, Σκουληκαριά και Πανηπειρωτική τίμησαν τον ήρωά τους Γεώργιο Καραϊσκάκη στο Κερατσίνι.

Σήμερα Κυριακή 12 ΜαΪου 2019  9.30΄ το πρωΐ, τελέστηκε Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου και ακολούθησε  κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη. Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ραδοβυζινών Άρτας Γιώργος Κουρτέσας, ο Δημήτρης Κραμπής Πρόεδρος της Αδελφότητας Σκουληκαριάς, του χωριού  που γεννήθηκε ο ήρωας. Την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μάκης Κιάμος – Χήτος, ο Α' αντιπρόεδρος Βασίλης Παπαϊωάννου και το μέλος του Δ.Σ. Χριστόφορος Ευθυμίου . 
Πολυπληθέστερη θα είναι η παρουσία των Ηπειρωτών στις απογευματινές εκδηλώσεις στο Κερατσίνι. 

διαβαστε περισσοτερα

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ:Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία ο 1ος αγώνας δρόμου νερού(φωτο Διονύσης Πετρόπουλος)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μοναστηράκι ο αγώνας δρόμου νερού που διοργάνωσαν ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΈΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Ο αγώνας περιελάμβανε δύο διαδρομές των ενός (1χλμ) για τα μικρά παιδιά (Δημοτικού) από εργοστάσιο κορπής -χωριό και των έξι (6 χλμ) από χωριό -πηγές κορπής-χωριό για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες.









διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 12/5/2019 στην Αθήνα η ομιλία του Δημητρίου Μασούρα Υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας του Συνδυασμού "' Συμφωνίας Ελπίδας"

ΟΔημήτρης Μασούρας, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας και  επικεφαλής του συνδυασμού«Συμφωνίας Ελπίδας», μίλησε στους ετεροδημότες της Αθήνας .

    Κατά την ομιλία του, ο επικεφαλής του συνδυασμούΔημήτρης Μασούρας , ανέλυσε όλες τις πλευρές του προγράμματος του συνδυασμού και παρουσίασε μια προς μια τις δεσμεύσεις του για να επανέλθει όπως είπε ο Δήμος σε τροχιά ανάπτυξης. Τέλος αφού ευχαρίστησε τους πολυάριθμους ετεροδημότες για την μαζική τους προσέλευση, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης καλώντας τους ταυτόχρονα να δώσουν μία ακόμη μάχη, αυτή τη φορά στις κάλπες την Κυριακή 26 Μαΐου .
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα η γιορτή της Μητέρας -Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης εύχεται σε όλες της μανούλες χρόνια πολλά!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης εύχεται σε όλες της μανούλες χρόνια πολλά! Μητέρα η πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας η καρδιά της μάνας μοιάζει με άβυσσο που στον πυθμένα της θα βρεις πάντα συγχωρήση! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ

Την Παλαιομάνινα επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης μαζί με Υποψήφιους  του Συνδυασμού  "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης". Αφού επισκέφθηκαν όλα τα καταστήματα του χωριού, συναντήθηκαν με τους κατοίκους και συζήτησαν σε θερμό κλίμα δηλώνοντας τη στήριξή τους στο σημερινό και αυριανό Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις Φυτείες. Καθαρό και σαφές όχι στην εγκατάσταση μονάδων από βιορευστά.

Επίσκεψη στις Φυτείες πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα». Εκεί όλη η ομάδα του συνδυασμού του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
Κύριο θέμα για τους κατοίκους, το φλέγον θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης μονάδων με καύσιμα βιορευστά για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, εξέφρασε καθαρά, με σαφήνεια και σε όλους τους τόνους την θέση του συνδυασμού του, ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό το έγκλημα, να παραδοθεί η περιοχή σε συμφέροντα. «Μονάδες καύσης βιορευστών στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, με εμάς σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να υπάρξουν, να το ξεχάσουν, θα μας βρουν απέναντι και τώρα και πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα επισκέφτηκε μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του την περιοχή που αυτ…
διαβαστε περισσοτερα

Δέσποινα Λιότου - Καϋμενάκη 11.5.2019: Ο ''χρηματισμός'' ως μέσο εξαγοράς συνειδήσεων….

Δέσποινα Λιότου - Καϋμενάκη. 
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου).
Ένα καθεστώς, το οποίο έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, διαπιστώνοντας την αδυναμία του να παραμείνει στην εξουσία, ανακαλύπτει διάφορες «πρακτικές» μεθόδους εξασφάλισης ψήφων, όπως οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα ρουσφέτια, ο χρηματισμός… Σ’ αυτήν την τελευταία μέθοδο θέλω να σταθώ, καθώς ακούγεται συνεχώς ότι εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

διαβαστε περισσοτερα

16ο Touramical: Κλασικά αυτοκίνητα αντίκες κατέκλυσαν το λιμάνι του Μύτικα(Βάσω Παππά)

διαβαστε περισσοτερα

Γιορτή της Μητέρας 2019: Ποιά είναι η γυναίκα που καθιέρωσε τη γιορτή

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2019: Χρόνια μετά την ιδέα της για τη δημιουργία της Ημέρας της Μητέρας, η Άννα Τζάρβις έπαιρνε το δείπνο της σε εστιατόριο της Φιλαδέλφια των ΗΠΑ, όταν πρόσεξε ότι στο μενού προσέφεραν μια σαλάτα ειδικά για τον εορτασμό της συγκεκριμένης ημέρας. Παρήγγειλε τη σαλάτα, και όταν της την έφεραν, την πέταξε παραδειγματικά στο πάτωμα, πλήρωσε κι έφυγε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................