Η Μπαμπινιώτισα ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ στη κεντρική επιτροπή του ΚΥΝΑΛ

Η Μπαμπινιώτισα ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ εκλέχτηκε στη κεντρική επιτροπή του ΚΥΝΑΛ στο 2ο Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ στο ΣΕΦ!
 Η ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ είναι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής ( Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών)
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος αθλητικής δημοσιογραφίας. Ασκεί μάχιμη δικηγορία και έχει δικό της δικηγορικό γραφείο.
Αναφέρει σε ανακοίνωσή της .Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνέδρους του Κινήματος Αλλαγής που με εξέλεξαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή!
Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ!✌🏻
Επόμενο ραντεβού με κάλπες εθνικές εκλογές στο βόρειο τομέα
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών '' η Κεχροπούλα '' Ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας

Μια ενδιαφέρουσα δράση από το Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών '' η Κεχροπούλα ''. Καθώς την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11 το πρωί. Πραγματοποίησε με επιτυχία ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για τα μέλη και τους φίλους του.


Η περιήγηση ξεκίνησε από την Μητρόπολη Αθηνών ακολουθώντας μια διαδρομή πλούσιου ιστορικού, θρησκευτικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος (Μοναστηράκι, Ρωμαϊκή αγορά, Αέρηδες, οικία Μπενιζέλων, Μετόχι Παναγίου τάφου, Μνημείο Λυσικράτη, Αναφιώτικα).
Μια καταπληκτική εμπειρία σε όσους περιηγήθηκαν στην "ιστορία" της πόλης  σε μια ξενάγηση υψηλού επιπέδου !


Ευχαριστούμε πολύ την αρχαιολόγο Νικολέττα Βλάσση για τις σημαντικές πληροφορίες που μας μετέδωσε κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας.
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη του συλλόγου και φίλους που ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε μια ακόμα δράση του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ η Πρόεδρος Τσακάλη Γεωργία. Φωτο :Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια: Άμεσα ξεκινούν τα έργα στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου και Αγρινίου – Θέρμου, πράσινο φως απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο

Άμεσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρά στην υπογραφή σύμβασης για την συντήρηση και αποκατάσταση της εθνικής οδού Αγρίνιο - Καρπενήσι και Αγρίνιο - Θέρμο καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τον προσυμβατικό έλεγχο του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ.Βίντεο από την ομιλία της παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην εκδήλωση της Κυριακής 31.3.2019.

Δείτε  βίντεο από την ομιλία της παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην εκδήλωση της Κυριακής 31.3.2019.

Στη παρακάτω διεύθυνση 

https://xiromerodinamielpidas.blogspot.com/2019/04/blog-post.html

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Βάνδαλοι κατέστρεψαν τον εξοπλισμό ηλεκτροφωτισμού στην σήραγγα Αγίου Ηλία στην Αιτωλοακαρνανία

Επίθεση αγνώστων δέχθηκε πριν από λίγες μέρες ο εξοπλισμός ηλεκτροφωτισμού της σήραγγας Αγίου Ηλία στην Αιτωλοακαρνανία με αποτέλεσμα προσωρινά να βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
διαβαστε περισσοτερα

Κόρη του Απρίλη είναι η Άνοιξη...

«Ο Απρίλης κάθεται σε μια ψάθινη πολυθρόνα στον κήπο του και μαθαίνει την Άνοιξη αριθμητική. 
-Ένα χελιδόνι κι άλλο ένα χελιδόνι μάς κάνουν δύο χελιδόνια. Δύο χελιδόνια κι άλλα δύο χελιδόνια μάς κάνουν τέσσερα χελιδόνοα. Τρία χελιδόνια κι άλλα τρία χελιδόνια μάς κάνουν... Πόσα χελιδόνια μάς κάνουν, Άνοιξη; 
-Μάς κάνουν έξι χελιδόνια! 
Ο Απρίλης τρίβει τα χέρια του από χαρά και περηφάνια για την πρόοδό της. 
-Τα θέλω όλα τα χελιδόνια, φωνάζει η Άνοιξη. Έξι χελιδόνια, καλέ μπαμπά, μες στο σπίτι μας, για σκέψου το!
Ο Απρίλης χτυπάει τη μαλαματένια βέργα του και παρουσιάζονται έξι χελιδόνια. 
διαβαστε περισσοτερα

Ξεραίνονται τα κηπευτικά του χωριού μας.Του Αποστόλη Κομπλίτση

Οι πρόσφατες βροχές του Μαρτίου στο χωριό μας ήτανχρήσιμες για τις καλλιέργειες και τα κηπευτικά.
Το Σάββατο ο Δήμος Ξηρομέρου θεώρησε σκόπιμο να ρίξει φάρμακο στις άκρες των δρόμων για να αποξηρανθούν τα χόρτα.(Παρότι φυσούσαν δυνατοί άνεμοι).

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................