ΞΗΡΟΜΕΡΟ Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα - Καταδίκη προσωπικών επιθέσεων. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε να δηλώσουμε δημόσια ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τις προσωπικές επιθέσεις που δέχονται τελευταία μέσω διαδικτύου στελέχη του συνδυασμού μας. Είναι μία θλιβερή κατάσταση για όσους το κάνουν και μόνο χάνουν στην συνείδηση των πολιτών που τους παρακολουθούν άναυδοι, μη πιστεύοντας αυτά που διαβάζουν και ακούνε. Σαν συνδυασμός ποτέ δεν κάναμε προσωπική επίθεση, ούτε πρόκειται να κάνουμε σε κανένα στέλεχος άλλου συνδυασμού. Σεβόμαστε όλους τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών και οι αναφορές και η κριτική μας θα είναι και θα παραμείνει μόνο επί πολιτικών επιλογών και θέσεων. Θα παραμείνουμε ως την ημέρα των εκλογών, αλλά και την επομένη, προσηλωμένοι στην θετική ατζέντα των προτάσεων μας για να βρουν λύση τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών, που είναι και πολλά και σημαντικά.



διαβαστε περισσοτερα

9ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ώρα 18:00

9ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5χλμ «Άγιος Αρτέμιος»  & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000μ  Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ώρα 18:00

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον δήμο Αγρινίου προκηρύσσουν τον 9ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5χλμ «Άγιος Αρτέμιος», την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη του φιλαθλητικού πνεύματος και την ενίσχυση των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των αστυνομικών και της κοινωνίας.
διαβαστε περισσοτερα

Μνήμες σε άσπρο-μαυρο(ευχετήρια κάρτα γα το νεο έτος1927)

Μια κάρτα με ευχές για το νέο έτος 1927 από τη Βασιλική Κουτσούνα-Σωτηρίου (Αμφιλοχία) προς την αδελφή της Θυμία Κουτσούνα Μπαμπίνη Ξηρομέρου.

Στην κάρτα με άποψη την Αμφιλοχία απεικονίζετε ο Φώτης Σωτηρίου σύζυγος της Βασιλικής Κουτσούνα.
Ευχαριστούμε για το υπέροχο φωτογραφικό υλικό γεμάτο αναμνήσεις τα αδέλφια Χρήστο & Βελισάριο Καμπάνα (γιους της Ευθυμίας Κουτσούνα -Καμπάνα.)

διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΕΥΧΟΣ 48

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα αρ.φύλλου 48  ''Χαλκιοπουλιτών Επικοινωνία'' που εκδίδεται  με την φροντίδα του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών''Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης'' 


Διαβάστε τη

διαβαστε περισσοτερα

Τα Ελληνικά τσοπανόσκυλα που προστατεύουν τα κοπάδια και συντροφεύουν τους κτηνοτρόφους. Γιατί δεν πρέπει να ζουν στις πόλεις

Τα ελληνικά τσοπανόσκυλα συνήθως δε βρίσκονται στην κατηγορία των σκύλων συντροφιάς, ειδικότερα στα αστικά κέντρα. Όμως, έχουν το σημαντικό ρόλο του φύλακα στην ύπαιθρο, συντροφιά με τα κοπάδια. Η φυλή των ελληνικών τσοπανόσκυλων, δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, λόγω του ελλιπούς αριθμού καθαρόαιμων σκύλων. Πέρα από τη γνωστότερη συντροφιά του κτηνοτρόφου εδώ και αιώνες, τον ελληνικό ποιμενικό, υπάρχουν και άλλες φυλές, όπως το λευκό Ελληνικό τσοπανόσκυλο, ο ποιμενικός της Σπάρτης, ο Μολοσσός της Ηπείρου και ο Ελληνικός ποιμενικός βοοειδών.




Ελληνικός ποιμενικός 
Ο Ελληνικός Ποιμενικός, είναι μια από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων. Είναι ένας εξαίρετος φύλακας κοπαδιών για την ελληνική ύπαιθρο, δυνατός, αντέχει στα ακραία καιρικά φαινόμενα και μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας. Συμβιώνει αρμονικά και προστατεύει τα υπόλοιπα ζώα του κοπαδιού. Είναι δύσκολο να τον παραπλανήσεις και είναι πάντοτε κοντά στο κοπάδι, έτοιμος να αποτρέψει οποιαδήποτε επίσκεψη,…
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας με την Λαϊκή Συσπείρωση, Νώντα Μωραΐτη : Σε ένα εθνικό δίκτυο καρμανιόλα, που είναι βαμμένο με αίμα δεν χωράνε προεκλογικές περιοδείες εξαπάτησης από τους υπεύθυνους αυτής της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η εθνική οδό Αμφιλοχίας - Λευκάδας

Στη περιοδεία κλιμακίου της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε 2 μήνες πριν τις εκλογές στις εργασίες που εκτελούνται  στο τμήμα της εθνικής οδού Βόνιτσας – Λευκάδας,  ο περιφερειάρχης που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, με τις δηλώσεις του  θέλησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για την κατάσταση που βρίσκεται το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο καρμανιόλα.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Τακτική Συνεδρίαση την 29η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της επιχείρησης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση την  29η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της επιχείρησης για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα».Του γιατρού και υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Αστακό,στην αίθουσα εκδηλώσεων (ισόγειο) του Δημαρχείου Ξηρομέρου, στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», του γιατρού και υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

διαβαστε περισσοτερα

Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019 γυρνάμε όλοι τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019 γυρνάμε όλοι τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά. Συγκεκριμένα, στις 03:00 τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου, θα γυρίσουμε το ρολόι μας ώστε να δείχνει 04:00. Η ώρααλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).
διαβαστε περισσοτερα

Ποίηση ''ΤΑ ΝΥΧΙΑ'' του Άρη Μπιτσώρη

ΤΑ ΝΥΧΙΑ
Όπως κατά το παρελθόν ήτανε οι μοδίστρες σήμερα περιζήτητες είναι οι μανικιουρίστ(ρ)ες.
Γιατί ανταποκρίνονται στην ονυχομανία πάρα πολλά τα nailbarsσε κάθε συνοικία.
Μανό και ασετόν –παλιά- στην κυρά Πολυτίμη μα τώρα πια το μανικιούρ έγινε επιστήμη.
Θες φυσική ενίσχυση με jell αλλά και χρώμα μόνιμο, ημιμόνιμο, φινίρισμα κι ακόμα
νύχια σαν των αρπακτικών, είτε σαν πόδια πάπιας φαλτσέτα, σπάτουλα φαρδιά ή απόληξη μιας τσάπας;
Διαβάστε περισσότερα http://arisbitsoris.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα

Προφήτης Ηλίας Δραγαμέστου (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Πάνω σε λόφο της Βελούτσας,τρία περίπου χιλιόμετρα νότια του χωριού Δραγαμέστο (σημερινό Καραϊσκάκη) υψώνεται το μοναστήρι του προφήτη Ηλία.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................