Ο Βλάσης Χρυσικός στο 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι ο συγχωριανός μας δρομέας Βλάσης Χρυσικός  , δοκίμασε της δυνάμεις τους και τα κατάφερε αφού τερμάτισε 21 km 02:17:58  στο8ο Ημιμαραθώνιοπου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου στην Αθήνα .

Και έζησε από κοντά την εμπειρία της μοναδικής αθλητικής διοργάνωσης

Τον συγχαίρουμε για τη συμμετοχή του στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός  και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να τον ξαναδούμε σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. 

Μπαμπίνη ΙΝ 
διαβαστε περισσοτερα

Το γλέντησαν με τη ψυχή τους οι ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΟΙ της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», σήμερα  Κυριακή μεσημέρι  17/03/2019 , στη μουσική ταβέρνα «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» στα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.

διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Μπαμπίνη (φωτο)

διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής-Πειραιά διοργανώνει 7 ήμερη Οδική Εκδρομή στην Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ Π Ο Λ Η

διαβαστε περισσοτερα

O γαϊδαράκος… Μία διδακτική ιστορία

Μας το έστειλε ο φίλος Σπύρος Μπενέκος, μας άρεσε και το δημοσιεύουμε!
Μια φορά και έναν καιρό πατέρας και γιός ήθελαν να κινήσουν για την πόλη να ψωνίσουν τα απαραίτητα.     Πήραν λοιπόν μαζί τους και τον γάιδαρο τους για να τους βοηθήσει στο κουβάλημα και κίνησαν για την πόλη...
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑΚΙ (τραγούδι).Του Άρη Μπιτσώρη

Σε παρατηρώ να μπαίνεις,ν’ ανεβαίνεις τα σκαλιά να μετράς τα σκαλοπάτια, να κρατάς τη σιδεριά. Να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο κι η ανάσα σου βαριά και να βγαίνει η καλημέρα απ’ τα έγκατα βαθιά.
Εύθραυστό μου κρυσταλλάκι μεταξένια μου κλωστή τρέμω μήπως το κορμάκι πέσει και μου τσακιστεί.
Συνέχεια εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Και οι 13 ελληνικές Περιφέρειες στη FOOD EXPO!

Σύσσωμες οι Περιφέρειες της χώρας δίνουν δυναμικά το «παρών» στη FOOD EXPO 2019. Στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερά τους, περισσότεροι από 600 εκθέτες, στην πλειονότητά τους μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παράγουν ντελικατέσεν Τρόφιμα και Ποτά, θα αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής τους!


(φωτο) Ο ''Ξηρομερίτης'' (καταγόμενος από τη Σκουρτού)σεφ Γιάννης Μανίκας στο περίπτερο των Ηπειρωτών αρχιμαγείρων.
διαβαστε περισσοτερα

Mε επιτυχία η παιδική γιορτή του'' ΑΓΑΠ♥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η παιδική γιορτή του'' ΑΓΑΠ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/3/2019 και ώρα18:00.στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 
Ο χώροs μαs γέμισε με όμορφεs φατσούλεs!!!!Με χαμόγελα και αγκαλιές από γονείs και μαθητέs του Συλλόγου ''ΧΡΩΜΑΤΑ''. Από πολλά παιδάκια ακόμα που μαs τίμησαν με την παρουσία τουs. 

Σαs ευχαριστώ ολουs θερμά!!!!

Έλενα Σερεπίσου






διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα.Κυριακή της Ορθοδοξίας

Η πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (Α’ Νηστειών) ονομάζεται και Κυριακή της Ορθοδοξίας, σε ανάμνηση της αναστήλωσης των εικόνων από την αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842, που σηματοδότησε το τέλος της Εικονομαχίας (726-843), της πολιτικοθρησκευτικής διαμάχης που συντάραξε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και απείλησε τη συνοχή της. Στην πανηγυρική λειτουργία της ημέρας στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας παρίσταται από την εποχή του βασιλιά Γεωργίου Α' ο εκάστοτε ανώτατος άρχοντας της χώρας (από τη Μεταπολίτευση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας) και απαγγέλει το «Σύμβολο της Πίστεως» («Πιστεύω»), συνεχίζοντας μία παράδοση αιώνων, που κρατά από το Βυζάντιο. Την Κυριακή της Ορθοδοξίας (17 Μαρτίου 2019) γιορτάζουν όσοι και όσες φέρουν το όνομα Ορθοδοξία και Ορθόδοξος. ΑπολυτίκιοΤην άχραντον εικόνα σου προσκυνούμεν αγαθέ, αιτούμενοι συγχώρεσιν των πταισμάτων ημών βουλήσει γαρ ηυδόκησας ανελθείν εν τω Σταυρώ ίνα ρύση ους έπλασες εκ της δουλείας του εχθρού όθεν ευχαρίστως βοώμεν χαράς επλήρωσας τα πάντα ο σ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................