Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το Σωματείο Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών " Ελληνική Παράδοση " η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου Οι "Γέροι και η Κορέλα" από την Σκύρο παρουσίασαν δρώμενα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων.(φωτο-βιντεο)

Το Σωματείο Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών" Ελληνική Παράδοση " και η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Οι "Γέροι και η Κορέλα" από την Σκύρο με τα κουδούνια τους και το Γαιτανάκι της Ηπείρου σήμερα στο Σύνταγμα, Ερμού και Πλατεία Μοναστηρακίου όπου χόρεψαν και θα παρουσίασαν αποκριάτικα δρώμενα. 

Επιμέλεια-Διδασκαλία Βασίλης Τσούνης- Έφη Ρούτη 

διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 11:00 π.μ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Στην “ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ”, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7,

διαβαστε περισσοτερα

Γιώργος Δ. Ζαρέντης: Κάλεσμα εν όψη των Δημοτικών εκλογών, για σχηματισμό ψηφοδελτίου ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ .Ανοικτή Επιστολή

Ένας Δήμος με πολλά πλεονεκτήματα για να γίνει πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας. Διαθέτει για αξιοποίηση: Θάλασσα , Νησιά, Λίμνες, Μοναστήρια, Κτηνοτροφικές και παραγωγικές Αγροτικές εκτάσεις.  Είναι πολλά, είναι πάρα πολλά και ποιοτικά και μπορούν με τις πρέπουσες δράσεις να μετατραπούν σε πηγές πλούτου για το Δήμο και τους Δημότες του. Αυτά δεν τα έχουν πολλοί Δήμοι και είναι σε καλύτερη θέση από μας.
διαβαστε περισσοτερα

''Διαδρομές'' Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης

Πολιτιστικό κίνημα περιοχής Αιτ/νιας υπάρχει; Ή είναι ένα είδος προς εξαφάνιση; Αλήθεια μήπως είναι καιρός να σκεφτούμε ποιες είναι οι σχέσεις πολιτιστικών κινημάτων και τοπικής κοινωνίας στην περιοχή μας; Μήπως είναι καιρός να γίνει κάποια αναδιοργάνωση και οι πολιτιστικοί σύλλογοι να βάλουν καινούριους στόχους και ανάλογα με τις καινούριες κοινωνικές – ανθρώπινες ανάγκες να ξεκαθαρίσουν τον ρόλο τους για το τι είναι πολιτισμός;
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................