ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ;

Είναι νωρίς, δεν ξέρουμε ακόμη 100% πως θα κινηθούν τα βαρομετρικά συστήματα. Αν όμως διατηρηθούν, υπάρχει πιθανότητα μέσα στο ΣΚ να βιώσουμε μια από τις σημαντικότερες χιονοκακοκαιρίες της τελευταίας 10ετίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Αναδρομή στο παρελθόν άπλωμα στέγνωμα σιταριού

Ασχολίες κατοίκων του χωριού μας από το παρελθόν, στην παραπάνω φωτογραφία η Κωνστάντω Ράπτη απλώνει  το σιτάρι στην αυλή για να στεγνώσει .


Λέγανε οι παλιοί «Ο Αύγουστος πουλά κρασί κι ο Μάης πουλά σιτάρι» (δηλ. Από τον Αύγουστο μπορείς να καταλάβεις αν θα είναι καλή η παραγωγή κρασιού, όπως κι από το Μάη μπορείς να καταλάβεις αν θα παραχθεί πολύ σιτάρι)
Ευχαριστούμε για την φωτο την εγγονή της Κων/να (Ντίνα) Τασούλη
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στη ''ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ '' η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ναούμη ''Ο λυγμός της ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ''

Συγγραφέας: Νίκος Ναούμης Τίτλος βιβλίου: Ο λυγμός της καταιγίδας Εκδότης: ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ Σελίδες: 381 ISBN: 978-618-81831-6-2 Λίγα λόγια για το βιβλίο:
διαβαστε περισσοτερα

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου η ανανέωση και έκδοση των νέων καρτών σε Άτομα με Αναπηρία – Ποια δικαιολογητικά είναι απαραίτητα

Στις 28 Φεβρουαρίου 2019λήγει η προθεσμία για την ανανέωση και την έκδοση των νέων δελτίων μετακίνησηςσε άτομα με αναπηρία, σύμφωνα μεπαράταση που έχει δοθεί από το Υπουργείο Εργασίας και ισχύει για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τους δικαιούχους Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ, είναι:

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................