Μαγευτικές εικόνες: Στο φως της "χιονισμένης" σούπερ σελήνης

Εντυπωσιακό θέαμα προσφέρει η "χιονισμένη" υπερ-σελήνη. Πρόκειται για την δεύτερη σούπερ πανσέληνο του 2019.

Η δεύτερη υπερπανσέληνος του 2019 φιγουράρει στον ουρανό και προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα.
 Απολαύστε την.Εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου, στην πλατεία Παναγοπούλου 4 στο Αγρίνιο, θ’ ανακοινωθούν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας

Τον βασικό κορμό των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμαστην Πρόοδο» παρουσιάζει την προσεχή εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας σε τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ (Μαχαιράς)σε άσπρο -μαυρο

Φωτογραφία περίπου τη δεκαετία του 1960 στο καφενείο Μακρυπίδη στο Μαχαιρά .Όρθιος από αριστερά ο Μπαμπινιώτης Σπύρος Μπιτσώρης του Ανδρέα ,στη μέση καθιστός με την τραγιάσκα ο Βλάσης Χρυσικός(από όσους μπορέσαμε να διακρίνουμε).
Φωτο:Από το λεύκωμα ΜΠΑΜΠΙΝΗ μνημες σε ασπρο -μαυρο 
Άρης Μπιτσώρης
διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Φεύγας: Στη Νέα Δημοκρατία λέμε πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε την επόμενη ημέρα.

Για την πολιτική ζωή στην Ελλάδα και την υποψηφιότητα του στην Αιτωλοακαρνανία μίλησε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star και στην εκπομπή Leaders, ο Υποψήφιος Βουλευτής και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Εικοστή δεύτερη (22η) του Μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Σε εξέλιξη οι εργασίες Συντήρησης – Αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας στην Ε.Ο. 42 Αμφιλοχία – Βόνιτσα- Λευκάδα και των Οδικών Τμημάτων Βόνιτσα – Άκτιο και Άγιος Νικόλαος – Άκτιo

Ξεκίνησαν οι εργασίες Συντήρησης – Αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 42 Αμφιλοχία – Βόνιτσα- Λευκάδα και των Οδικών Τμημάτων Βόνιτσα – Άκτιο και Άγιος Νικόλαος – Άκτιο. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, που εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................