Όμορφες εικόνες από τον Αστακό(ΦΩΤΟ .Τζένη Παπαδημητρίου)

Δείτε όμορφες χειμωνιάτικες  εικόνες από τον Αστακό ,και το χειμώνα είναι όμορφα στον Αστακό.
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός καινοτόμων ιδεών στον τομέα της αγροδιατροφής – Κατατέθηκαν 72 προτάσεις για το έργο AGROINNOECO

Ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 οι επιτυχόντες του διαγωνισμού του ευρωπαϊκούέργου AGROINNOECO ο οποίος προσέλκυσε το ενδιαφέρον νέων δυνητικών και υφιστάμενων επιχειρηματιών στον τομέα της αγροδιατροφής. Μέσω της πλατφόρμας του έργου υποβλήθηκαν 72 προτάσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν ανά περιοχή εφαρμογής από ανεξάρτητες επιστημονικές επιτροπές.
διαβαστε περισσοτερα

Eξελέγη το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Πολιτιστικού συλλόγου ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Βόνιτσας | Πρόεδρος η Στέλλα Προδρομίτη

του Κώστα Πετρόπουλου 
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Πολιτιστικού συλλόγου ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Βόνιτσας, εξελέγη στη διάρκεια της καταστατικής συνέλευσης και των εκλογών που έγιναν χθες Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στο φιλόξενο χώρο της κοινότητας Μοναστηρακίου, με τη συμμετοχή πολλών κατοίκων του χωριού. 
Η σύνθεση του Πρώτου εκλεγμένου Δ.Σ. έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΝ.ΣΥ

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΠΑΝ.ΣΥ, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ στην Αθήνα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 από τις 09:30 έως τις 13:30 με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ.
Αρκετοί συμπατριώτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό για τη ζωή και την ελπίδα. Είναι πολύ συγκινητικό να προσφέρεις αυτό που μπορείς σε κάποιους που το χρειάζονται σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους.
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (4/2019), που ισχύει από Τετάρτη 13-02-2019μέχρι και την Πέμπτη 14-02-2019και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη 13-02-2019με κύρια χαρακτηριστικά:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών Αθήνας, Πειραιά και Αττικής στο κέντρο ''Εξαρχειώτης''(ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 10/2/19 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών Αθήνας, Πειραιά και Αττικής στο κέντρο ''Εξαρχειώτης'' παρουσία πολλών συμπολιτών μας.
διαβαστε περισσοτερα

techmania service accessories & more tempered glass .Λευκάδα

Έσπασε η οθόνη του κινητού σου ???
Το λάπτοπ σου είναι αργό?
Η μπαταρία του κινητού σου κρατάει λίγο?
Ρωτήστε μας για το δικό σας πρόβλημα και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!
διαβαστε περισσοτερα

Επισκέψεις Περιφερειάρχη σε Ιχθυοκαλλιέργειες

Απόστολος Κατσιφάρας: Οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Αιτωλοακαρνανία πυλώνας στήριξης της απασχόλησης και της οικονομίας στη Δυτική Ελλάδα Παραγωγικές μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών της Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να συζητήσει με τα στελέχη τους τις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου, σε συνδυασμό με τη μελέτη που αφορά στη χωροθέτηση θαλάσσιων εκτάσεων στις Εχινάδες Νήσους και στην Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό την ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών.
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών (φωτο)

Ήταν μια γιορτή πέραν κάθε προσδοκίας. Μας εκ πλήξατε ευχάριστα μας δώσατε δύναμη και κουράγιου μας γεμίσατε ελπίδα και υπομονή Η προσέλευση σας ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Θεωρούμε αφετηρία την σημερινή εκδήλωση που θα μας ωθήσει σε καλύτερες ημέρες και εποχές για τον Σύλλογο μας.
διαβαστε περισσοτερα

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στον αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστο ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 54 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών «Fazza»

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συγχαίρει
 τον αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστο


Με αφορμή την νέα διάκρισητου αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστουο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 54 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών «Fazza»που φιλοξενήθηκε το Ντουμπάι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάραςέκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Με επιτυχία οι πρώτες θεατρικές παραστάσεις «ΟΙΚΟθέατρο 2019»

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 9η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε".
  Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,
οι δύο πρώτες θεατρικές παραστάσεις.
   Πρώτη του 4ου  ΚΔΑΠ Ναυπάκτου και δεύτερη του δ2’  τμήματος του 3ουΔημοτικού σχολείου, με τα έργα «Το κλίμα αλλάζει ο κόσμος αλλάζει, εμείς; »  του Σμοϊλη Ανδρέα  και  «Το αυγό του Σίλα»   της Νένας Γεωργιάδου αντίστοιχα.

*Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου  στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες  2 θεατρικές παραστάσεις:
«H  ψαρόσουπα»  του Γ. Λεμπέση από το 2ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ1’  και
 «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες» Παιδική helmepa του 2ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Γ2’

διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2019 στο Δήμο Ξηρομέρου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου δηλώνει 
αρωγός στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2019 που έχουν 
προγραμματιστεί  στον Δήμο μας.
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια: Χρονιά στήριξης των νέων αγροτών το 2018 - Εγκρίθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν 1.731 σχέδια σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία

Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και κρίσιμη παράμετρος για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής. Μέσα στο 2018 η Περιφέρεια κατάφερε, εξασφαλίζοντας επιπλέον πόρους και δρομολογώντας στοχευμένες παρεμβάσεις, να δημιουργήσει ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον στον πρωτογενή τομέα και να ενισχύσει τους παραγωγούς, με δράσεις που αναλυτικά παρουσιάστηκαν κατά την πρόσφατη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό της περυσινής χρονιάς.  

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................