ΠΑΝ.ΣΥ .Εθελοντική αιμοδοσία.Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΠΑΝ.ΣΥ, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ Πατησίων 5  Ομόνοια στην Αθήνα, στον 4οόροφο, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 από τις 09:30 έως τις 13:30.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Φεβρουαρίου ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά του Λαογραφικού -Πολιτιστικού ομίλου ''Συντροφιά με την παράδοση''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας, τους μαθητές των τμημάτων (χορευτικών-μουσικής-χορωδίας-θεατρικού), του γονείς τους και όλο τον κόσμο που επί 26 έτη μας στηρίζει με την παρουσία του και συμπορεύεται στο ωραίο -δημιουργικό ταξίδι μας, την ΚΥΡΙΑΚΗ, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα του Ομίλου μας όπου θα τελεσθεί ΑΓΙΑΣΜΟΣ για το νέο έτος. Θα ακολουθήσει κέρασμα, συζήτηση, ενημέρωση,γλέντι. 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ σε δύο συνεδριάσεις Τακτική & Ειδική στις 11.02.2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ σε  δύο συνεδριάσεις Τακτική & Ειδική στις 11.02.2019 με τα παρακάτω θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

*ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ " ΠΟΙΗΤΕΣ Ή ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ "

Οι διαφορές ανάμεσα στον φιλόσοφο και τον ποιητή είναι κυριολεκτικά χαώδεις. Ο μεν πρώτος τοποθετεί συστήματα και περισπούδαστους λογικούς στοχασμούς πάνω σε έτοιμες βάσεις (από τα αρχαία χρόνια έχουν τεθεί οι βάσεις και ειπωθεί τα πάντα), ενώ ο ποιητής θρηνεί σιωπηλά.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άρη Μπιτσώρη ''ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ''.Εταίρες ,ερωμένες,παλλακίδες, στα επιγράμματα της Παλατινής Ανθολογίας .

διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων στην Αιτωλοακαρνανία

Καλύπτουμε τις ανάγκες σε σχολική στέγη με νέα διδακτήρια σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία

Σύγχρονα σχολικά κτίρια, κάλυψη των αναγκών σε σχολική στέγηστην Αιτωλοακαρνανία, στην Αχαΐα και στην Ηλεία, βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίαςκαι αναβάθμιση του εξοπλισμούστην εκπαίδευση αποτέλεσαν τις βασικές προτεραιότητες για την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας μέσα στο 2018, στον τομέα της Παιδείας. Αντίστοιχες πρωτοβουλίες αναλήφθηκαν και για την βελτίωση των υποδομών στο Πανεπιστήμιο Πατρών.  
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ανακοίνωση για το νέο εργατικό ατύχημα στο ΝΗΡΕΑ

Καταγγέλλουμε το νέο εργατικό ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη 6 Φλεβάρη στις ιχθυοκαλλιέργειες του ΝΗΡΕΑ όπου συνάδελφος έσπασε το χέρι του μετά από πτώση, λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα ενός συναδέλφου. Τόσο για το συγκεκριμένο ατύχημα όσο και για το προηγούμενο που συνέβησαν στην επιχείρηση δεν φταίει η "κακιά η ώρα", ο "υπερβολικός ζήλος" ή το "προσωπικό λάθος" του εργάτη. Φταίει η εντατικοποίηση της εργασίας, η έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, τα χαμηλά μεροκάματα. Όλα αυτά δηλαδή που γίνονται με ευθύνη της εταιρείας με σκοπό να μεγαλώσει τα κέρδη της.
διαβαστε περισσοτερα

Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Νέο εργοδοτικό έγκλημα στο ΝΗΡΕΑ

Ένα σχεδόν μήνα  μετά το εργατικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο, ένα ακόμα εργατικό ατύχημα συνέβη στις Ιχθυοκαλλιέργειες του  ΝΗΡΕΑ. Όπου ένας εργαζόμενος την Τετάρτη 6 Φλεβάρη τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του, μετά από πτώση από την βάρκα που επέβαινε.Και αυτό το περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν για τη ζωή τους λόγω της εντατικοποίησης της δουλειάς, των επικινδύνων συνθηκών κάτω από τις οποίες υποχρεώνονται να δουλεύουν, τα σχεδόν ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται. Επιβεβαιώνεται πως οι εργοδότες στο βωμό του κέρδους τους δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.  Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων και των κινδύνων που παραμονεύουν για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής των εργαζομένων.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................