Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου : Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα «ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου : Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα «ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αστακού, το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού και του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού
σας προσκαλούν
στην ημερίδα με θέμα «ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», με ομιλητή τον ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας κ. Καλογερόπουλο Αθανάσιο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αστακού.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Κωδικός ΟΠΣ: 5003651)
διαβαστε περισσοτερα

Αποζημιώσεις παραγωγών - Συνάντηση Συνάντηση Αντιπερφερειάρχη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Κ. Μητρόπουλος: «Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση των παραγωγών μας είναι επιτακτική ανάγκη» - Συνάντηση Αντιπερφερειάρχη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Την άμεση αποζημίωση και στήριξη των παραγωγών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλοςαπό τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) Θεοφάνη Κουρεμπέ, στη συνάντηση που είχαν τηνΤρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019,στην Αθήνα. Οι παραγωγοί που έχουν υποβάλει αιτήσεις για αποζημιώσειςαπό τον ΕΛΓΑ ξεπερνούν τους 1.800 στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας, ενώ άλλες 620 αιτήσειςυποβλήθηκαν από παραγωγούς της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ο χείμαρρος ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣ στη ΜΠΑΜΠΙΝΗ ,μετά τις ισχυρές νεροποντές άρχισε να κατεβάζει νερό και σκουπίδια μαζί .

Οι φωτογραφίες  αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τη φύση και το περιβάλλον και ρίχνουν τα σκουπίδια τους στο χείμαρρο .

διαβαστε περισσοτερα

Τρία νέα γήπεδα στη Ναύπακτο και έργα βελτίωσης σε υφιστάμενους αθλητικούς χώρους

Την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεωνγια παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων, ενέκρινε την το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Πρόκειται γιασυνολικά τέσσερις αθλητικούς χώρους στο Δήμο Ναυπάκτου, εκ των οποίων τρία νέα γήπεδακαι το γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Τρεχλό Καλαβρύτων.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης* «Να δοθεί άμεσα λύση στα θέματα της εκλογικής διαδικασίας του Κλεισθένη»

«Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ακόμη υπάρχουν σοβαρά προβλήματα όσον αγορά την εκλογική διαδικασία»δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΝΑΚΑ:Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ. στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα.
Σας περιμένουμε
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................