Το κυπαρίσι που μιλούσε και το τσιμέντο νερού

Στο χωριό μου και ειδικά στο Δήμο Ξηρομέρου δεν πλήττεις ποτέ! Πέρασα τα Χριστούγεννα στο χωριό, το ονομαστό ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, γνωστό στη δημοτική αρχή για την πολύ καλή συμπεριφορά του απέναντι της, και για την ηρεμία και ψυχραιμία που αντιμετωπίζει την απομόνωση του από το ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Θαύμασα για άλλη μια φορά την εξέλιξη του αλλά και τις πρωτοποριακές μεθόδους που η δημοτική αρχή βρίσκει κάθε φορά ώστε να επιλύει μικροπροβλήματα του χωριού. ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 1) Λακκούβες παντού στους δρόμους, αλλά εκείνες στην έξοδο του χωριού προς Βλυζιανά είναι απίστευτα ανθεκτικές. Ένας πρωτοποριακός Δήμος βρίσκει πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα προβλήματα. Για να τις εξαφανίσει τις λακκούβες και τι δεν χρησιμοποίησε! Αμμοχάλικο 3αλφα, χώμα από ακόνα, εκεί οι λακκούβες δεν καταλάβαιναν τίποτα, άντεχαν στα επιτεύγματα της Δήμο - Ξηρομερίτικης τεχνολογίας. Ώσπου μια μέρα του Δεκεμβρίου   πρωί - πρωί ένα φορτηγό σταμάτησε και στην καρότσα του είχε ένα παχύρευστο υλικό γκρι χρώματος. Αμέσως, ένα ολ…
διαβαστε περισσοτερα

Χειμωνιάτικες εικόνες από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου

Χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου .

Δείτε εικόνες 

διαβαστε περισσοτερα

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικού – Δημοσιονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έκοψαν την πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικού - Δημοσιονομικού Ελέγχουτης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών,Παναγιώτη Μπράμουκαι του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρη Δριβίλα.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον Αστακό

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του  αδικοχαμένου εργαζόμενου που πνίγηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Γενάρη 2019 σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα του «ΝΗΡΕΑ» στο νησί Πεταλάς, κοντά στον Αστακό.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Πολιτιστικoύ Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................