ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Αύριο Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»

Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου «ΧΡΩΜΑΤΑ» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Σπύρος Αχείμαστος» Παλαίρου. 

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε. Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε Αιτωλοακαρνανία

Επιπλέον 9,8 εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικές 
παρεμβάσεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία


Με επιπλέον 9,8 εκατομμύρια ευρώενισχύονται οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσειςστην Αιτωλοακαρνανίακαι στην Ηλείακαθώς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ενέκρινε σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πρόσθετα έργα σε ποταμούς και χείμαρρους.
διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγιεννιάτικες Παιδικές Γιορτές στο Δήμο Ξηρομέρου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου ''Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια'' πραγματοποίησε και φέτος τις Χριστουγιεννιάτικες Παιδικές Γιορτές στην Τ.Κ. Κανδήλας, Παλαιομάνινας, στην Δ.Ε. Αστακού και Φυτειών.  Οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού, Φυτειών και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας πραγματοποίησαν όπως κάθε χρόνο τις τους και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά. Μερικές Στιγμές από τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις.(φωτο)

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα επισκέψεων των υπερήλικων και ευπαθών ομάδων Αλυζίας για το τρέχον οχτάμηνο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, σας ενημερώνει ότι το Πρόγραμμα στήριξης Υπερήλικων και Ευπαθών ομάδωνπου λειτουργεί στην Δ.Ε. Αλυζίας και έχει υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό την κα Γκουτσέλη Φωτεινή, θα τηρεί το πιο κάτω πρόγραμμα επισκέψεων στα χωριά κατά το τρέχον οχτάμηνο:
ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΥΤΙΚΑΣ & ΚΑΝΔΗΛΑ ΤΡΙΤΗ ΒΑΡΝΑΚΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................