Χάλκινο μετάλλιο ο Ξηρομερίτης ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στο KIM & LIU TAEKWONDO

3ος χάλκινο μετάλλιο ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (αθλητής A.C VIRONAS.!!!)στο KIM & LIU TAEKWONDO μετά από 5 φοβερούς αγώνες σε μια δύσκολη κατηγορία με 60 αθλητές...

Πολλά Συγχαρητήρια 

διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεράσιμος (Μάκης)Γρίνος αύριο Κυριακή θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία στον Άγιο Νικόλαο Μπαμπίνης στις 3:00 μ.μ

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο συγχωριανός μας Γεράσιμος (Μάκιας) Γρίνος 60 ετών σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς .
διαβαστε περισσοτερα

Δώρα & χαμόγελα μοίρασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου

Εν όψη των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οΠολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνηςστη γιορτή που διοργάνωσε το Σχολείο για τους μικρούς μαθητές πρόσφερε δώρα στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου μας και στους Δασκάλους  τους . 

διαβαστε περισσοτερα

Πένθος στη Μπαμπίνη έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Γεράσιμος (Μάκιας) Γρίνος

Έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Γεράσιμος (Μάκιας) Γρίνος σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Μπαμπίνης & του Ξηρομέρου από το ξαφνικό θάνατο του Γεράσιμου Γρίνου .

Καλό ταξίδι φίλε Μάκια 

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''η φωνή του ΒΑΛΤΟΥ''

Κυκλοφόρησε το φύλλο 170 της εφημερίδας  ''η φωνή του ΒΑΛΤΟΥ'' Διμηνιαία έκδοση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτ/νιας.
διαβαστε περισσοτερα

Έθιμo των Χριστουγέννων: ''Η σφαγή του γουρουνιού''

Εξέχουσα θέση στο ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι κατείχε το κρέας και ιδιαίτερα το χοιρινό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παλαιότερα χρόνια το κρέας αποτελούσε «είδος πολυτελείας», το οποίο καταναλωνόταν στις γιορτές
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα από τη Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ)

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Σύνδεσμο Βασιλοπουλιωτών ''ΒΕΛΑ''

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Δικτύων της Π.Δ.Ε.Γιάννη Λίτρα

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από Το Κρεοπωλείο το "Ξηρόμερο" στο Χαϊδάρι

Οι Ξηρομερίτες  παραγωγοί μας φέρνουν πεντανόστιμα κρέατα από την περιοχή του Ξηρομέρου  με τα ιδιόκτητα ψυγεία της εταιρείας.
Η κάθετη μονάδα της οικογενειακής επιχείρησης(Ρετούλης Αριστοτέλης )παράγει δικά της κρέατα και συνεργάζεται επίσης με επιλεγμένους ντόπιους παραγωγούς για να προσφέρει χοιρινά, μοσχάρια, αμνοερίφια και γαλοπούλες της καλύτερης ποιότητας. 
Εγγυάται καθαρό ελληνικό κρέας πάντα λαχταριστό και φρέσκο και για τις εφετινές γιορτές ( δέχονται παραγγελίες για το γιορτινό σας τραπέζι)

διαβαστε περισσοτερα

Αφιερώματα . Η ιστορία του Κουραμπιέ

Γλύκισμα που υπάγεται στην κατηγορία του μπισκότου και παρασκευάζεται από αλεύρι, βούτυρο, αμύγδαλα κατά περίπτωση και είναι πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρης. Είναι ένα από τα γλυκά που χαρακτηρίζουν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στην Ελλάδα, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας προσφέρεται στους προσκεκλημένους αμέσως μετά τη βάπτιση ενός παιδιού.

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.

Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και το 2019 που αναμένουμε, να είναι μία χρονιά ελπίδας, ειρήνης και χαράς για όλους τους ανθρώπους όπου της Γης, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή και θρησκεία.
Επιτέλους να δούμε το χαμόγελο να επιστρέφει στους κατοίκους της όμορφης Πατρίδας μας, φέρνοντας καλύτερες μέρες, για όλους αυτούς που δίνουν τον καθημερινό αγώνα της ζωής, με ψηλά το κεφάλι, με περηφάνια και αξιοπρέπεια.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το κέντρο θεραπευτικής αγωγής ''ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ''

Τα παιδιά του Καλειδοσκοπίου και η θεραπευτική του ομάδα σας εύχονται καλές γιορτές μέσα από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ (Τσακαλογιάννη Ειρήνη Δ.) Κέντρο Λογοθεραπείας Θράκης 8, Πετρούπολη, 13231, ΑΤΤΙΚΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από την οικογένεια Λάμπρου Χαροκόπου(Φλόριντα Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής )

Εγώ τα  πέντε εγγονοί μου  ευχόμαστε στο Μπαμπίνη ΙΝ & σε όλους τους συγχωριανούς μας  Καλά  Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. 

Λαμπρός Χαροκόπος 
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ (Ο.ΠΟ.ΣΥ.Ξ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................